Suuhygienisti

Coronaria Hammasklinikat tarjoavat yksityisen suun terveydenhuollon palveluja perushammashoidosta aina vaativaan erikoishammashoitoon asti. Coronaria Hammasklinikoita on jo lähes 20 ympäri Suomea ja kasvatamme toimintaa suunnitelmallisesti. Toimintamme perustana on huippuammattitaitoinen henkilökunta, asiakaslähtöinen ja sujuva palvelutoiminta, sekä arvostus jokaisen toimipaikkamme paikallisuutta kohtaan. Meillä hammashoitoon pääsee helposti ja nopeasti.

SUUHYGIENISTI

Hei, sinä suuhygienisti, jonka sydämen asia on terveyden edistäminen ja joka on puhtaiden, valkoisten hymyjen takana! Haemme kasvavaan tiimiimme suuhygienistiä osa-aikaiseen työsuhteeseen Haminan ja Kotkan hammasklinikalle. Voisitko se olla Sinä? Työ sopii mainiosti esimerkiksi lisätyötä haluavalle ja työpäivän/illan aloitus on joustava -toiveesi mukaan.

Tarjoamme kehittyvän ja ison työyhteisön, jossa ei tarvitse yksin tehdä töitä vaan pääset osaksi moniammatillista tiimiä. Meillä voit myös vaikuttaa omaan työnkuvaasi sekä olemme joustavia työaikojen suhteen. Toivomme sinulta ainakin yhden iltavuoron viikossa, voit myös vaikuttaa omaan työtahtiis ja tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen. Suuhygienistinä vastaat asiakkaidemme suun terveyden hyvinvoinnista ja esteettisyydestä. Meillä on hyvät työsuhde-edut ja kattava työterveyshuolto. Töitä voit tehdä työsuhteisena tai ammatinharjoittajana. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti.

Odotamme sinulta tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa ja kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu suuhygienisti. Toivomme sinun olevan energinen, asiakaspalveluhenkinen ja ammattitaitoinen lisä työsyhteisöömme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Hanna Torvinen 040 6386 803 hanna.torvinen(at)coronaria.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Tarjoamme

  • Kulttuuri-ja liikuntaetu
  • Hammasetu
  • Lounasetu

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality

Puhelin: 0406386803
Sijainti: Ratapihankatu 1, Hamina
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!