Suuhygienisti

Hei Suuhygienisti, ollaanko Match? 

Tule meille töihin Kipaan! Starttaamme Helsingin kiireettömän hoidon 1.2.2023 Myllypuron ja Vuosaaren hammashoitoloissa.  Teemme parhaillaan työvuorosuunnittelua helmi-maaliskuulle ja mukaan mahtuu vielä. Työvuorot ovat arki-illat klo 16-20 ja lauantai-päivät klo 8.30-17.30

Täällä sinua odottaa leppoisa mutta kunnianhimoinen työyhteisö, jossa saat olla juuri sellainen kuin olet. Pääset näkemään työsi merkityksellisyyden ja voit keskittyä olennaiseen. Minä olen täällä sinua varten ja rakennetaan yhdessä kalenterisi juuri sellaiseksi kuin sinä haluat. Paikkaa ei tarvitse varsinaisesti hakea, jätä vain yhteystietosi niin jutellaan lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Noora Viitanen

p.045 673 0838

noora.viitanen(a)coronaria.fi

Olemme julkisen suun terveydenhuollon aktiivinen kumppani. Asiakkaita ovat kunnat, kaupungit, kuntayhtymät, sairaanhoitopiirit ja vankiterveydenhuolto.  Työllistämme noin 250 hammaslääkäriä, erikoishammaslääkäriä, suuhygienistiä, hammashoitajaa ja välinehuoltajaa ympäri Suomen.

Meillä voit työskennellä pitkissä työsuhteissa tai lyhyemmissä sijaisuuksissa, omien elämäntilanteiden mukaan. Oman Coronarian yhteyshenkilön kanssa pääset suunnittelemaan sinulle sopivan mallin työskennellä meillä nyt ja mahdollisissa muuttuvissa elämäntilanteissa. Meillä voit yhdistää hyvin myös yksityisen ja julkisen sektorin työt – saman katon alla.

 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality

Puhelin: 020 780 6260
Sijainti: Radiokatu 3
Logo

Suuhygienisti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!