Suunnittelija, Lehto Components

Kiinnostaisiko sinua työskennellä suurkattoelementtisuunnittelun parissa? Työskentelet osana teollista tuotantoa tiiviissä yhteistyössä rakennustuotannon ja rakennussuunnittelijoiden kanssa. Halutessasi pääset osallistumaan myös tuotekehitystyöhön, sekä suunnitteluprosessiin että itse tuotteeseen liittyen. Kokemuksesta ja osaamisestasi riippuen tehtävään voi kuulua myös puukerrostalotuotannon yhteyshenkilönä toimiminen tehtaan ja suunnittelun välillä

Tässä roolissa pääset monipuoliseen tehtävään, joka yhdistää elementtisuunnittelua sekä tehdastuotannon suunnittelua. Sinulle tulevat tutuksi mm. tuotantotekniikat ja kustannusten määräytyminen sekä tehtailla että työmailla.  Työssä tukenasi on osaava tiimimme yhteisiä haasteita ratkomassa.

Mitä odotamme sinulta?

Voit olla esimerkiksi vasta valmistunut tai valmistumassa oleva rakennesuunnittelija, räätälöimme tehtävät osaamisesi mukaan ja opastamme sinut tehtävien saloihin. Voit olla myös jo kokemusta enemmän omaava elementtisuunnittelun osaaja, jolloin tehtäväkenttä rakennetaan tämän mukaan. Olet itseohjautuva ja osaat suunnitella omaa työtäsi, jotta suunnittelutyöt sujuvat jouhevasti. Sinulla on erinomaiset tiimityöskentelytaidot ja osaat neuvotella tavoitteidesi saavuttamiseksi.


Toivoisimme sinulta lisäksi:

  • Soveltuvan rakennusalan tutkinnon (RI/DI) (valmistunut tai valmistumassa)
  • Aiempaa kokemusta puurakenteiden suunnittelusta ja mitoituksesta
  • Suunnitteluohjelmistojen tuntemusta (Vertex, AutoCAD)
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä sekä vastuuntuntoista työotetta
  • Ratkaisukeskeistä asennetta

Työsi on sopivassa määrin sekä itsenäistä tekemistä että tiimityötä. Työaika on liukuva arkisin klo 7- 18 välillä ja töitä on mahdollista tehdä osittain myös etänä. Työntekemispaikkasi on Lehto Componentsin Hartolan tehdas. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja voit aloittaa uudessa tehtävässäsi heti kun sinulle sopii. Työkielenä on Suomi.

Meillä pääset käyttämään osaamistasi kokonaisvaltaisesti ja kehittymään monipuolisessa rakennusteollisuuden yrityksessä. Saat myös käyttöösi hyvät työsuhde-edut sekä kattavan työterveyshuollon. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Hartolan tehtaanjohtajalta Juha Helavirralta p. 0406462516 tai juha.helavirta@lehto.fi. .Laita meille vapaamuotoinen hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera alla olevasta linkistä ja ollaan sen jälkeen yhteydessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydytty.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2021 liikevaihtomme oli 435,9 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Kurpanpellontie 3, Hartola
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!