Suunnittelija

Haemme tekniikan ja luonnonvara-alan yksikköön suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Suunnittelija toimii jatkuvan oppimisen viestintä ja CRM- ja sidosryhmäyhteistyön koordinaattorina. Lisäksi suunnittelija koordinoi yksikön Oamk Highway -toimintaa, toimii koulutusosastoilla harjoitteluvastaavana sekä yksikön koulutuksen kehittämisen hankkeissa.

Oamk Highway tarjoaa toisen asteen opiskelijalle väylän Oamkin opiskelijaksi. Suorittamalla toisen asteen koulutuksen sekä Oamk Highway -opinnot opiskelijalle luvataan opiskelupaikka tekniikan yksikön insinööri tutkinto-ohjelmaan.

Olemme rakentaneet koulutusosastomme sähkö- ja automaatiotekniikan ja konetekniikan opinnot siten, että opiskelijamme pääsevät opintojensa aikana luomaan suhteita ja näyttämään taitojansa käytännönläheisesti toimialan työnantajille. Koulutusosastollamme onkin laaja sidosryhmäverkosto, jonka kautta kone-, automaatio- ja sähkötekniikan opiskelijoille tarjotaan harjoittelu-, projekti- ja opinnäytetyöpaikkoja. Samoja verkostoja hyödynnetään mm. alumni- ja hanketoiminnassa. Tämän verkoston ylläpitoa tuetaan mm. viestinnän ja tapahtumien hallinnan avulla. Toimi on määräaikainen, 15.12.2022 (tai sopimuksen mukaan)  - 31.8.2023 asti.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen 15.12.2022 alkaen, (tai sopimuksen mukaan) - 31.8.2023

Etsimämme henkilö

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi, kykyä toimia opetus- ja projektitiimin jäsenenä sekä kykyä ohjata ja kouluttaa ihmisiä. Lisäksi edellytetään osaamista projektiviestinnästä, sidosryhmäviestinnästä, projektityöstä ja hyviä projektinhallinnan taitoja sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa.

Arvostamme kokemusta asiakaspalvelusta, myynnin tehtävistä, sosiaalisen median ymmärryksestä sekä taitoja sen soveltamisesta viestinnän eri osa-alueilla ja kykyä suunnitella ja luoda olennaista ja rikasta sisältöä eri viestinnän kanaviin. Arvostamme tekniikan alan, esim. sähkö-, automaatio, ja konetekniikan koulutusalojen tuntemusta sekä kokemusta verkko-opetuksesta. Lisäksi alueellamme toimivien yritysten ja koulutusorganisaatioiden tuntemus luetaan eduksi.

Tarjoamme

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Koeajan osalta tehtävän täytössä noudatetaan kulloinkin voimassa olevan työsopimuslain määräyksiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa, Sähkö-, automaatio- ja konetekniikan koulutuspäällikkö Helena Tolonen (helena.tolonen@oamk.fi) puh. 040 141 5122. Tekniikan ja luonnonvara-alan yksikönjohtaja Ville Isoherranen (ville.isoherranen@oamk.fi) puh. 050 430 7761.

Hae tehtävää alta. Liitä mukaan CVsi ja motivaatiokirjeesi. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Oulun Ammattikorkeakoulu

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 460 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme erityisesti Pohjois-Suomea ja keskitymme painoalojemme mukaisesti vähähiilisiin ja digitaalisiin ratkaisuihin sekä digipedagogiikkaan.

Puhelin: 020 6110200
Sähköposti: hr@oamk.fi
Sijainti: Yliopistokatu 9, 90570 Oulu

 

 

Logo

Suunnittelija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!