Suunnitteluinsinööri, akselistoratkaisut

Sisu Akselit Oy on raskaiden ajoneuvojen voimansiirtoratkaisuihin erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja valmistamme Hämeenlinnassa akselistoja ja erillisjousitettuja komponentteja kuorma-autoihin, sotilasajoneuvoihin ja kontinkäsittelylaitteisiin Sisu Axles –tuotemerkillä. Olemme ratkaisutoimittaja, jonka toimintaa ohjaavat vahvasti asiakkaiden tarpeet. Meillä on kyky tarjota akselistoratkaisuja, joita muualta ei ole saatavilla. Toimitamme ratkaisujamme ympäri maailman ja niiden tueksi meillä on pitkälle erikoistunut osaava tuotekehitys –tiimi, taitava toimitusketju sekä tehokas varaosalogistiikka. Lähes 90% tuotannostamme päätyy joko suoraan tai välillisesti vientiin. Näemme edessämme kasvua. Lue lisää: www.sisuaxles.com

Sisu Akselit Oy:n omistaa Marmon-konserni, joka osaltaan kuuluu Berkshire Hathawayn omistukseen. Lue lisää www.marmon.com

 

 

Meillä on nyt tarjolla Hämeenlinnassa mielenkiintoinen tuotekehityksen rooli. Tule suunnittelemaan ja kehittämään kanssamme maailmalla mitä erilaisemmissa toimintaympäristöissä koeteltuja akselistoratkaisuja!

SUUNNITTELUINSINÖÖRI, akselistoratkaisut

tuotekehitystiimin vahvistukseksi. Tehtävässä tulet omalta osaltasi vastaamaan siitä, että akselistoratkaisujen suunnittelussa huomioidaan asiakasvaatimukset, löydetään kustannustehokkaat ratkaisut, niin valmistuksen kuin kokoonpanonkin osalta, sekä hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan modulaarisia ratkaisuja ja olemassa olevia komponentteja. Tuotekehitysprojekteissa työskentelet joko projektitiimin jäsenenä tai kokemuksesi mahdollistaessa myös projektinvetäjänä, jolloin sinulla on kokonaisvastuu kyseisestä projektista.

Tehtäviisi kuuluu 3D-mallintaminen, valmistus- ja kokoonpanokuvien laatiminen, rakenteiden analysointi ja mitoitus (FEM, lujuuslaskenta ja simulointi osaamisen mahdollistaessa), asiakasmateriaalin tuottaminen (mittakuvat ja 3D-mallit), tekniset sovellushyväksynnät ja tuotekehitysosaston dokumentaation ylläpito. Osallistut kaikkiin tuotesuunnittelun osa-alueisiin uusien akselistoratkaisujen suunnittelusta ylläpitosuunnitteluun. Teemme suunnittelua laatukäsikirjamme periaatteiden mukaisesti. Suunnitteluohjelmistona käytämme SolidWorks:ia, PDM -ohjelmistona Aton:ia ja hammaspyörälaskennassa KISSsoft:ia.

Työskentelet yhteistyössä oman tiimisi lisäksi hankinta- ja osto -toimintojemme, tuotannon ja myynnin kanssa. Tärkeitä ulkoisia sidosryhmiäsi ovat toimittaja- ja alihankintaverkostomme, asiakkaidemme tekniset yhdyshenkilöt sekä testauksiin ja hyväksyntään liittyvät organisaatiot. Sidosryhmävertoomme kuuluu sekä kotimaisia että ulkomaisia toimijoita.

Edellytämme sinulta insinöörin / diplomi-insinöörin tutkintoa soveltuvalta tekniikan alueelta tai kokemuksen kautta hankittua vastaavaa osaamista. Voit olla urasi alkupuolella oleva tulevaisuuden tekijä tai jo kannuksesi hankkinut kokenut osaaja. Toivomme sinulta jonkin verran aiempaa suunnittelukokemusta teollisuuden, mielellään metalli- ja konepajateollisuuden, tuotteiden parista. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Joidenkin seuraavien alla olevien asioiden osaaminen / tuntemus, joko työn tai harrastusten kautta on eduksi, mutta ei välttämättömyys:

  • Hammaspyörä- ja vaihdetuntemus
  • Ajoneuvodynamiikan ja -tekniikan ymmärrys
  • Ajoneuvon voimalinjan komponenttien ja alustaosien kanssa työskentely / harrastuneisuus
  • Lujuuslaskenta (ANSYS) osaaminen sekä rakenteiden väsymisosaaminen
  • Ymmärrys liikkuvassa kalustossa käytettävistä sähkökomponenteista tai yleisesti voimalinjojen/ajoneuvojen sähköistämisestä.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja tehokkaasti asiat loppuun asti saattaen. Sinulla on halu kehittää ja kehittyä niin oman osaamisesi kuin yrityksemme toiminnankin suhteen. Lisäksi omaat hyvät kommunikointitaidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden maailmanlaajuisesti arvostettujen tuotteiden ja osaavien ihmisten parissa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi, vaikka et kaikilta osin täyttäisikään toivomuksiamme! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja. Noudatamme rekrytoinneissamme yhdenvertaisuuden periaatteita.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

Sisu Akselit Oy

Sijainti: Autotehtaantie 1, 13250 Hämeenlinna
Logo

Suunnitteluinsinööri, akselistoratkaisut

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!