Suunnitteluinsinööri Avekmet Oy

 

Haemme asiakasyrityksellemme Avekmet Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen suunnitteluinsinööriä alumiini-/teräsovien, ikkunoiden ja julkisivujen pariin.

 

Avekmet Oy on vuonna 1992 toimintansa aloittanut alumiini- ja teräsprofiilisia lasi-ikkunoita ja -ovia valmistava ja asentava yritys. Asiakkaamme tarjoaa rakennusliikkeille, julkisivurakentajille, taloyhtiöille ja pienrakentajille kaikki alumiini- ja teräsrakenteet laadukkaista alumiiniovista näyttäviin ja energiatehokkaisiin alumiinilasijulkisivuihin ja turvallisiin kaiteisiin. Yhtiöllä on selkeä strategia siitä, mihin suuntaan toimintoja aletaan kehittää, jotta asiakkaita pystytään palvelemaan entistä paremmin.

Tehtävän lähtökohtana on toimia suunnittelijana laadukkaiden alumiini- ja teräsprofiilirakenteiden parissa erilaisissa projekteissa. Tehtäviisi kuuluvat mm. ikkuna, ovi- ja julkisivusuunnittelu, CAD piirrokset sekä erilaiset laskennat. Koulutamme myös erikoisohjelmiimme.

Etsimämme henkilö on kouluttautunut suunnittelutehtäviin ja omaat loogisen ajattelutavan sekä osaat miettiä ja ratkaista asiakkaiden ongelmia ja haasteita. Sinun ei välttämättä tarvitse olla alan konkari, mutta osoitat kuitenkin suunnittelutaitosi oppimasi pohjalta ja haluat kehittyä alan parhaaksi osaajaksi.

Hakijalta odotamme CAD osaamista, rakennusalan muuta mahdollista kokemusta ja tai suunnittelukokemusta. Eduksi katsomme myös metallin, alumiinin, teräs- tai lasirakenteiden parissa työskentelyn aiemmin. Odotamme sinulta myös ammattimaista ja määrätietoista työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja. Edellytämme tehtävään soveltuvaa insinöörin koulutusta (AMK) sekä ymmärrystä rakentamisen maailmasta. Kirjallinen sekä suullinen englannin kielitaito tärkeää.

Hae tehtävään ja istu näköalapaikalle alumiini- ja terästuotteiden rakentamisen parissa. Näin pääset työskentelemään perheyrityksen mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä erilaisten suunnitteluiden ja projektien parissa. 

Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja haastavan toimenkuvan, jossa pääset samalla kehittymään yrityksen mukana sekä saamaan vastuuta sekä osaamisesi mukaisen palkkauksen. Me viihdymme ja uskomme, että Sinäkin viihdyt!

Rekrytoinnista vastaa ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, p.+358440339993,  hannele.konnomaki@valtagroup.fi. Lähetä hakemuksesi 31.1.2021 mennessä hakuportaalimme kautta.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!