Suunnitteluinsinööri /Design Engineer

Terästorni Oy on maailman johtava sellu- ja paperiteollisuuden keittimien ja tornien valmistaja. Liikevaihtomme on noin 25 miljoonaa euroa ja työllistämme suoraan yli 50 työntekijää.

Terästorni vahvistaa organisaatiotaan - rekrytoimme nyt nuorekkaaseen joukkoon SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ Lappeenrantaan

Pitkä kokemus yhdistettynä jatkuvaan kehitystyöhön ovat muokanneet Terästornista globaalisti ainutlaatuisen sellu- ja paperiteollisuuden toimijoiden kumppanin. Terästornin menestyksen taustalla on toimitusprosessin kokonaisvaltainen osaaminen suunnittelusta asennukseen.

Haluatko liittyä osaavaan suunnittelutiimiimme Lappeenrantaan?  Haemme Lappeenrantaan suunnitteluinsinööriä, pitkäaikaiset ja hyvät asiakassuhteet mahdollistavat läheisen yhteistyön asiakasrajapinnassa ja mielenkiintoisen projektityön. Tämä positio liittyy  sellu- ja paperiteollisuuden säiliöiden ja painelaitteiden suunnittelutehtäviin ja mm. työkuvien piirtämiseen pääosin 2D- CAD ohjelmilla.

Edellytämme jo soveltuvaa työkokemusta suunnittelusta ja tuntemusta teräsrakenteiden valmistusmenetelmiä.

Tarjoamme sinule vastuullista ja itsenäistä työtä, jossa menestyminen edellyttää halua ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. konetekniikan insinööri)
  • Aiempaa kokemusta suunnittelutehtävistä kone-tai teräsrakennesuunnitelun alalta
  • Ennakkoluulotonta ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä soveltaa teoriaa käytäntöön
  • Kykyä työskennellä vaativassa ja dynaamisessa projektiympäristössä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä asennetta ja soveltuvuutta tiimityöskentelyyn
  • Hyvää suullista ja kirjallista englannin sekä suomen kielen taitoa


Me tarjoamme sinulle:

Vastuullisen, mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän, kansainvälisen yhtiön osaavan henkilöstön tuen. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Rekrytoinnissa avustaa Eezy Personnelin henkilöhakukonsultti Liena Silen p. 040 482 6770) liena.silen@eezy.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si eezypersonnel.fi -sivujen kautta 31.10.2021 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

Terästorni OY

Terästorni Oy:n historia alkoi vuonna 1968 Vilhun perheen perustettua yhtiön. Vuosikymmenten saatossa Terästorni kasvoi uusien asiakkuuksien myötä ja 1990-luvulla tulivat mukaan myös vientitoimitukset. Vuonna 2008 Terästornin liiketoiminta siirtyi pääomasijoittajataustaisen Viafin Oy:n omistukseen. Viafin Oy:ssä tehtiin omistusjärjestely vuonna 2015, jolloin Viafin Oy:n johto osti perheyritystaustaisten sijoittajien kanssa Viafin Oy:n osakekannan. Vuonna 2019 perustettiin Terästorni Oy:n avainhenkilöiden toimesta Terästorni Group Oy, joka osti koko Terästornin osakekannan muodostaen uuden itsenäisen konsernin.

​Tänä päivänä Terästorni on kansainvälinen ja vakavarainen teollisuusyhtiö, joka palvelee asiakkaita ympäri maailman. Yhtiön liikevaihto on noin 20m€ ja yhtiö työllistää Lappeenrannassa suoraan yli 50 henkeä. 

Sijainti: Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!