Suunnittelupäällikkö ja/tai projekti-insinööri, Lehto Asunnot Oy

Haluaisitko sinäkin rakentaa ekologisemmin, fiksummin ja laadukkaammin?

Etsimme nyt suunnittelupäällikköä ja projekti-insinööriä puurakentamisen suunnittelutiimiin. Voit työskennellä valintasi mukaan Vantaan tai Kempeleen toimipisteellämme.

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme. Puu rakennusmateriaalina yhdistettynä Lehdon modulaariseen konseptiin luo täysin uusia mahdollisuuksia rakentamiseen. Katso puurakentamisen esittelyvideomme tästä.

Rakennetaan yhdessä kestävämpi tulevaisuus
Suunnittelupäällikkönä vastaat puurakenteisten kerrostalojemme perustajaurakoinnin ja KVR-asuntorakentamisen projektien suunnittelun ohjauksesta luonnosvaiheesta työmaatoteutukseen asti. Pääset mukaan hankkeeseen jo hankekehitysvaiheessa, toimit yhteyshenkilönä lupaviranomaisten suuntaan ja huolehdit lupaprosessista. Projektin edetessä pidät suunnitelmakatselmukset, vedät suunnittelukokoukset ja vastaat projektin suunnitteluvaiheen ajallisesta toteutumisesta. Projekti-insinöörinä avustat suunnittelupäällikköä näissä tehtävissä.

Tässä tehtävässä rakennushankkeen kokonaisuuden ymmärtäminen on keskiössä, jonka lisäksi olet kiinnostunut kustannustietoisen rakentamisen ja suunnittelun periaatteista. Tekniset asiantuntijat tiimissämme tukevat sinua tehtävässäsi omien erikoisalojensa osalta, jolloin sinun tehtäväksesi muodostuu hoitamasi projektin kokonaisuuden hallinta ja lankojen pitäminen käsissä. Emme kuitenkaan heitä sinua suoraan syvään päähän, vaan perehdytämme uudet työntekijät tehtäviinsä ja toimintamalliimme suunnitelmallisesti Lehdon 0-1-2-3 perehdytysmallin avulla.

Kun mietit urakehitystäsi, voit vakuuttua, että meillä asiantuntemuksesi syvenee entisestään ja sinulla on mahdollisuus kehittyä entistäkin rautaisemmaksi osaajaksi. Olemme digitalisoineet rakennusprosessimme, joten pääset kasvattamaan osaamistasi myös tietomallintamisen parissa.

Mitä tarjoamme?
Meistä tässä työssä upeinta on se, että pääset kokemaan hankkeen kokonaisuudessaan alusta loppuun saakka. Näet oman kädenjälkesi, joka kantaa kaupallisesta vaiheesta suunnitteluun sekä lopulta konkretisoituu tuotantovaiheessa valmiiksi rakennuksiksi. Tarkempi toimenkuva rakennetaan valitun osaajan kokemuksen ja vahvuuksien mukaan

Viihdyt meillä varmasti, mikäli pidät monipuolisista työtehtävistä ja nautit työskentelystä modernissa asiantuntijaorganisaatiossa. Tehtävässä menestyy parhaiten itseohjautuvalla ja järjestelmällisellä työskentelytyylillä sekä pitkäjänteisellä asenteella. Vahvana selkänojanasi toimii suunnitteluosaston tiimi ja koko Lehdon puuyksikön porukka hankekehityksestä tuotantoon.

Meille työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää ja tulet saamaan vapauden oman työsi aikatauluttamiseen. Voit rakentaa työaikataulusi joustavasti hyödyntäen laadukkaita työskentelytilojamme sekä etätyömahdollisuuden sinulle toimivana kokonaisuutena.

Tutustu jo etukäteen tulevaan tiimiisi:
Mikko Peltoniemi, suunnittelujohtaja https://www.linkedin.com/in/mikko-peltoniemi-561a7a88/
Olli Löppönen, suunnittelupäällikkö https://www.linkedin.com/in/ollil/

Millaista osaamista ja ominaisuuksia toivomme?

  • Rakennetekninen koulutus(RI tai DI)
  • Kokemusta asuntorakennuskohteiden suunnittelusta ja/tai työnjohtamisesta
  • Kerrostalorakentamisen osaamista ja rakennusvalvonnan sekä lupamenettelyn käytäntöjen tuntemusta
  • Hyviä tiimityöskentely - ja neuvottelutaitoja, jotta yhteistyö viranomaisten, sidosryhmien ja omien työkavereiden kanssa olisi mutkatonta
  • Osaat hahmottaa isojakin kokonaisuuksia ja avata ne toteutettaviksi työtehtäviksi projektiryhmälle
  • Teknistä erikoisosaamista tärkeämpää on oikea asenne – haluat ottaa asioista selvää ja varmistaa, että työt tehdään laadullisesti

Näitä arvostamme:

  • Puurakentamisen osaamisesta suunnittelun ja/tai rakentamisen osalta on erityistä etua
  • Olet kiinnostunut tietomallien hyödyntämisestä suunnittelukokonaisuuden hallinnassa

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkamallin, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin muut kattavat henkilöstöedut. Konsernimme työskentelykieli on suomi.

Kiinnostuit ja haluat lisätietoja?
Jos haluat kuulla lisätietoja, voit ottaa suoraan yhteyttä: Mikko Peltoniemi, p. 040 1362185 tai mikko.peltoniemi@lehto.fi. Jos tämä tehtävä vaikuttaisi olevan juuri sinua varten, käy jättämässä meille vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera oheisen linkin kautta. Sen täyttää näppärästi vain noin 5 minuutissa.

Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti. Hakuaika päättyy 31.5.2022.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 1362185
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!