Suunnittelupäällikkö, Lehto Asunnot Oy, Tampere

Etsimme nyt suunnittelupäällikköä asuntorakentamisen pariin Tampereen toimistollemme.

Suunnittelupäällikkönä vastaat perustajaurakoinnin ja KVR-asuntorakentamisen projektien suunnittelun ohjauksesta luonnosvaiheesta työmaatoteutukseen asti: huolehdit arkkitehti-, rakenne- ja talotekniikkasuunnitelmien ratkaisuista. Pidät suunnitelmakatselmukset, vedät suunnittelukokoukset ja vastaat projektin suunnitteluvaiheen ajallisesta toteutumisesta.

Tässä tehtävässä rakennustekninen osaamisesi on keskiössä. Lisäksi ymmärrät kustannustietoisen suunnittelun periaatteiden päälle. Perehdytyksemme myötä opit jo tehtävän alkuvaiheessa käynnistämään hankkeen nollasta suoraan rakennusvaiheeseen saakka itsenäisesti.

Kun mietit urakehitystäsi, voit vakuuttua, että meillä asiantuntemuksesi syvenee entisestään ja sinulla on mahdollisuus kehittyä entistäkin rautaisemmaksi osaajaksi. Olemme digitalisoineet rakennusprosessimme, joten pääset kasvattamaan osaamistasi myös tietomallintamisen parissa.

Miksi juuri Lehdon tiimiin?
Meistä tässä työssä hienointa on se, että näissä saappaissa on mahdollista kokea koko hanke alusta loppuun saakka. Näet oman kädenjälkesi, joka kantaa kaupallisesta vaiheesta suunnitteluun sekä lopulta konkretisoituu tuotantovaiheessa valmiiksi rakennuksiksi.

Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät monipuolisista työtehtävistä ja nautit työskentelystä modernissa asiantuntijaorganisaatiossa. Tehtävässä menestyy parhaiten itseohjautuvalla ja järjestelmällisellä työskentelytyylillä sekä pitkäjänteisellä asenteella. Vahvana selkänojanasi toimii suunnitteluosaston tiimi ja koko asuinrakentamisen porukka.

Lehdolla saat vapauden tehdä työsi hyvinkin itsenäisesti. Meille on tärkeää myös työn ja vapaa-ajan tasapaino - siksi voit itse järjestellä työaikasi ja työsi parhaiten soveltuvalla tavalla.

Tässä työssä tarvitset
- (DI- tai AMK-) rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutusta
- kokemusta asuntorakennuskohteiden suunnittelusta ja/tai työnjohtamisesta (parasta jos omaat kokemusta kummastakin)
- kerrostalorakentamisen kokemusta ja rakennusvalvonnan sekä lupamenettelyn käytäntöjen tuntemusta
- hyviä tiimityöskentely - ja neuvottelutaitoja, jotta yhteistyö viranomaisten, sidosryhmien ja omien työkavereiden kanssa olisi mutkatonta
Olet lisäksi kiinnostunut mallintamisesta ja ymmärrät tietomallien käytön mahdollisuudet rakennushankkeen suunnittelukokonaisuuden hallinnassa, omaat myös hyvän tilojen hahmotuskyvyn.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkamallin, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin muut kattavat henkilöstöedut. Konsernimme työskentelykieli on suomi.

Jutellaanko lisää?
Jos haluat kuulla lisätietoja, voit ottaa suoraan yhteyttä tekniseen päällikköömme Henri Jokiseen, p. 050 594 8882 tai henri.jokinen@lehto.fi. Jos tämä tehtävä vaikuttaisi olevan juuri sinua varten, käy jättämässä meille vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera oheisen linkin kautta. Sen täyttää näppärästi vain noin 5 minuutissa.

Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti. Hakuaika päättyy 31.10.2021.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 050 594 8882
Sähköposti: henri.jokinen@lehto.fi
Sijainti: Viinikankatu 47
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!