Suunnittelupäällikkö, Muuntaja- ja suodatinsuunnittelu - Intertrafo Oy

Haemme yhdessä asiakkaamme Intertrafo Oy:n kanssa Turkuun aktiivista ja ammattitaitoista suunnittelupäällikköä asiantuntijarooliin. Tehtävässä pääset työskentelemään osana Intertrafon tiimiä antaen oman panoksesi muuntajien ja suodattimien suunnitteluun. Mikäli sinua kiinnostaa työ, jossa näet oman työsi tuloksen ja saat tehdä työstä itsesi näköisen, lue alta lisää! 

Keskeiset tehtäväsi

Tehtävässä tulet ottamaan vastuun muuntajien ja suodattimien suunnittelusta; suunnittelet, kehität ja mallinnat tuotteet, teet tarvittavat komponenttivalinnat sekä tuotepiirustukset. Toimit roolissasi teknisenä asiantuntijana niin asiakkaille kuin omalle myynnille, tuotannolle sekä alihankkijoille. Työskentelet läheisesti myynnin kanssa ja olet avainasemassa tuotteiden edelleen kehittämisessä asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi. Ylläpidät myös laatujärjestelmiämme sekä tuotehyväksyntöjä. Tehtävässäsi raportoit ja vastaat Intertrafon tuotantopäällikölle.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta ratkaisukeskeistä työotetta ja uskallusta haastaa ja kehittää olemassa olevia tuoteratkaisuja. Toivomme sinulla olevan osaamista etenkin sähkötekniikasta ja hallitset 3D suunnittelun. Olet työtavoiltasi oma-aloitteinen, itsenäinen ja pystyt työskentelemään paineen alla. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi sähkö- tai konetekniikan insinööri. Työskentelet arjessa sujuvasti suomen- ja englannin kielellä. 

Sinua odottaa Intertrafolla

Vakituinen ja kokoaikainen työ yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa yrityksen mukana. Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja arjessa tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Tulevaisuudessa tehtävässäsi saat vapauden ja vastuun kehittää kotimaista muuntajaosaamista. Intertrafo on luotettava ja kannattavasti kasvava työnantaja, jonka arvoja ovat vapaus, vastuu, tehokkuus, yksinkertaisuus ja muutos. Tehtävän palkkaus sijoittuu 4000 € molemmin puolin, riippuen osaamisestasi ja kokemuksestasi. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan. 

Lisätiedot ja hakuprosessi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme mahdollisimman nopeasti sopivien henkilöiden kanssa. Rekrytointiprosessiin sisältyy haastattelu Eilakaislan konsultin kanssa sekä jatkohaastattelu asiakkaan rekrytoivan esihenkilön kanssa. Hae paikkaa tämän ilmoituksen alapuolella olevan hakulomakkeen kautta. Käsittelemme kaikki hakemukset rekrytointijärjestelmässämme. Lisätietoja tarjoaa Eilakaislalta Kai Stenius puhelimitse +35830 6090 112 sekä henkilöstökonsultti Henna Alho puhelimitse +35830 6090 124 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen

Intertrafo Oy

Vuonna 1978 perustettu Intertrafo Oy suunnittelee, valmistaa ja valmistuttaa muuntajia, kuristimia, teholähteitä ja verkkolaitteita sekä edellä mainittuja komponentteja sisältäviä osakokonaisuuksia. Intertrafo on osa vahvassa kasvussa olevaa Tampereen Sähköpalvelua (www.tsp.fi) ja kuuluu Tukholman pörssissä noteerattuun Addtech-ryhmään (www.addtech.com), jossa on lähes 4000 työntekijää 150 itsenäisessä yrityksessä.

Intertrafo on vahvan kokemuksen ja erikoisosaamisen omaava suomalainen muuntajavalmistaja. Vankka erikoisosaamisemme mahdollistaa innovatiiviset ja asiakkaan erityistarpeisiin optimoidut tuotteet ja toimitukset- Laajan vakiotuotevalikoiman lisäksi tarjoamme yksilöidyt asiakaskohtaiset tuotteet asiakkaillemme. Tuotteemme tunnetaan innovatiivisuudesta, korkealaatuisesta sekä viimeistellyistä yksityiskohdista aina ulkoasua myöten. Toimimme kansainvälisillä markkinoilla ja valmistamme yhteistyökumppaneiden avulla asiakkaan vaatimusten mukaiset tuotteet kilpailukykyisesti. Asiakaskuntamme koostuu pääosin sähkö- ja elektroniikka-alan sekä rakennusteollisuuden yrityksistä.

Sijainti: Unkarinkatu 16, 20750 Turku

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää avoimista työpaikoistamme, olethan yhteydessä vaihteeseemme +358 30 60900. Hakemiseen liittyvissä ongelmissa, olethan yhteydessä rekrytointi@eilakaisla.fi.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa työpaikkailmoituksessa mainittu henkilöstökonsultti.

Onnea työnhakuun!

Logo

Suunnittelupäällikkö, Muuntaja- ja suodatinsuunnittelu - Intertrafo Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!