Suunnittelupäällikkö

Oletko kiinnostunut lappilaisen korkeakoulutuksen strategisesta kehittämisestä, tiedon hyödyntämisestä ja analyysistä ja innostaako sinua tulevaisuuden koulutus- ja osaamistarpeiden ja toimintaympäristön muutosten ennakointi?

Jos sinulla on asiantuntijuutta strategisesta suunnittelusta ja ennakoinnista, ja haluat kehittyä ja kehittää korkeakoulun tietoperusteisesta toimintaa yhdessä korkeakoulun johdon kanssa niin meillä olisi tarjottavana suunnittelupäällikön tehtävä lappilaisessa ja arktisessa korkeakouluyhteisössämme!

Haemme Lapin korkeakoulukonsernin yhteisiin LUC Palveluihin suunnittelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun muodostama Lapin korkeakoulukonserni (LUC) on kansallisesti ja kansainvälisesti johtava arktisen tutkimuksen ja osaamisen toimija ja edelläkävijä. Strategisia valintojamme ovat globaali arktinen vastuullisuus, kestävä matkailu sekä tulevaisuuden palvelut ja etäisyyksien hallinta. Korkeakouluyhteisössämme opiskelee noin 10 000 opiskelijaa ja työskentelee noin 1 100 työntekijää Kemissä, Rovaniemellä ja Torniossa.

Suunnittelupäällikön työnantajana toimii Lapin yliopisto ja päätyöpiste sijoittuu Rovaniemelle ammattikorkeakoulun kampukselle.

Tehtävänäsi on

Suunnittelupäällikön tehtävät painottuvat Lapin ammattikorkeakoulun strategisen johtamisen ja toiminnanohjauksen tukemiseen ja kehittämiseen. Suunnittelupäällikkö vastaa ammattikorkeakoulun ja opetus- ja kulttuuriministeriön välisiin sopimuksiin liittyvästä suunnittelusta, ennakoinnista, tiedon tuotannosta ja dokumentoinnista.

Suunnittelupäällikön tehtävänä on tukea ammattikorkeakoulun johtoa pitkän aikavälin suunnittelussa sekä toimia aktiivisessa yhteistyössä ammattikorkeakoulun rehtorin, osaamisalueiden johdon ja johtoryhmän kanssa. Keskeinen osa-alue on tulevaisuuden toiminnan ennakointi ja strategia- ja skenaariosuunnittelu. Tähän kuuluu myös vuosittainen ammattikorkeakoulun tavoite- ja tulosperustainen talouden suunnittelun tuki yhdessä LUC talouspalveluiden kanssa. Suunnittelupäällikkö raportoi ammattikorkeakoulun rehtorille ja LUC Palveluiden suunnittelujohtajalle.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle erittäin kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän kehittyvässä korkeakouluyhteisössämme. Kuulut ammattikorkeakoulun johtoryhmään ja olet osa LUC suunnittelu- ja viestintäpalveluiden asiantuntijajoukkuetta, joka tukee korkeakouluja asiakaslähtöisesti ja ratkaisukeskeisesti. Joustavuutta työhösi tuo kehittynyt etätyövälineistö sekä monipaikkatyökäytäntömme. Työhyvinvointisi takaa monipuoliset työsuhde-etumme, mahdollisuudet luonnonläheiseen vapaa-ajanviettoon sekä Lapin kansainvälinen ilmapiiri.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöä korkeakoulusektorin strategisen suunnittelun, johtamisen ja toiminnanohjauksen asiantuntija- ja kehittämistehtävistä. Työskentelyotteesi on strateginen, yhteisöllinen ja vastuullinen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta erinomaista yhteistyökykyä, sosiaalista taitavuutta, aktiivista verkostoitumista korkeakouluyhteisössä ja kansallisella tasolla sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Edellytämme sinulta vähintään ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemus ammattikorkeakoulujen toiminnasta on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelujohtaja Jorma Puuronen, LUC-suunnittelu ja viestintäpalvelut, p. 040 725 0205 ja rehtori Riitta Rissanen, Lapin ammattikorkeakoulu, p. 040 029 3545.

Työpaikan osoite: Yliopistonkatu 8, 96300 ROVANIEMI
Työn kesto: 1.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Koeaika: 6 kk
Palkkaus: Sopimuspalkka. Tehtävä kuuluu Sivistystyönantajien Yliopistojen yleisen työehtosopimuksen piiriin ja siinä noudatetaan kokonaistyöaikaa.

Mikäli tämä tehtävä puhutteli sinua, jätä hakemuksesi CV:si ja palkkatoiveesi kera rekrytointijärjestelmäämme.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi

Lapin yliopisto

Lapin yliopisto on kansainvälinen tiede- ja taideyliopisto aivan napapiirin tuntumassa Rovaniemellä, Lapin pääkaupungissa. Arktinen yliopistomme luo uutta tietoa, taitoa ja osaamista pohjoisen puolesta, maailmaa varten. Koulutus- ja tutkimusalojamme ovat kasvatustieteet, oikeustiede, taide ja muotoilu, yhteiskuntatieteet sekä pohjoiset ja arktiset kysymykset. Strategiset valintamme painottavat globaalia arktista vastuuta, kestävää matkailua sekä tulevaisuuden palveluja ja etäisyyksien hallintaa.

Lapin yliopisto arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä.

Tutustu meihin lisää:

Sijainti: Yliopistonkatu 8, 96300 Rovaniemi
Logo

Suunnittelupäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!