Suurkattoelementtien rakentajia, Lehto Components

Haemme Iihin suurkattoelementtitehtaalle tuotannontyöntekijöitä.

Tuotannontyöntekijät työskentelevät linjalla kattoelementtien esivalmistukseen ja kokoonpanoon liittyvissä tehtävissä. Tehtaan linjalta löytyy erilaisia tehtäviä ja toivommekin työntekijöiltä mielenkiintoa työskennellä linjaston eri työvaiheissa. Lisää tuotteesta voit lukea Lehdon nettisivuilta: https://lehto.fi/suurkattoelementti/

Tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemus rakennusalalta katsotaan eduksi. Tärkeintä meille kuitenkin on hakijan positiivinen asenne tehdastyötä kohtaan ja into oppia uutta. Sinun ei siis ole välttämätöntä olla valmis alan ammattilainen. Perehdytämme ja opastamme sinut linjan tehtäviin ja työtapoihin. Saat myös osaavan tiimin ja esimiesten tuen. 

Työntekijänä olet vastuuntuntoinen ja tottunut työskentelemään itsenäisesti. Hallitset omaa ajankäyttöäsi ja osaat tarvittaessa toimia tehokkaasti tiukoissakin tilanteissa. Työntekijässä arvostamme halua ja valmiutta oppia uutta sekä motivaatiota tehdastyöskentelyyn. Työskentely tehtaalla edellyttää valmiutta 2-vuorotyöhön (ma-pe) ja joustavaa asennetta sekä tarvittavaa fyysistä kuntoa. Työkielenä on suomi. Tehtävä on määräaikainen ja kestoltaan noin 8 kuukautta.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä modernissa tehdastyöympäristössä. Saat käyttöösi myös monipuoliset työsuhde-edut kuten liikunta- ja kulttuuriedun sekä kattavan työterveyshuollon. 

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa mahdollisimman pian alla olevasta linkistä sillä täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerro meille tarkemmin itsestäsi. Liitäthän mukaan CV:n.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantolinjanvetäjä Arto Junes p. 040 773 8543 / arto.junes@lehto.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Ii, Suomi
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!