Suurkattoelementtien rakentajia, Lehto Components

Haemme Hartolan tehtaan suurkattoelementtilinjalle tuotannontyöntekijöitä.

Tuotannontyöntekijät työskentelevät linjalla kattoelementtien esivalmistukseen ja kokoonpanoon liittyvissä tehtävissä. Tehtaan linjalta löytyy erilaisia tehtäviä ja toivommekin työntekijöiltä mielenkiintoa työskennellä linjaston eri työvaiheissa. Lisää tuotteesta voit lukea Lehdon nettisivuilta: https://lehto.fi/suurkattoelementti/

Tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemus rakennusalalta katsotaan eduksi. Tärkeintä meille kuitenkin on hakijan positiivinen asenne tehdastyötä kohtaan ja into oppia uutta. Sinun ei siis ole välttämätöntä olla valmis alan ammattilainen. Perehdytämme ja opastamme sinut linjan tehtäviin ja työtapoihin. Saat myös osaavan tiimin ja esimiesten tuen. Otamme mielellämme myös opiskelijoita tehtaalle suorittamaan opintoihin liittyviä harjoittelujaksoja (harjoittelu on palkallinen).

Työntekijänä olet vastuuntuntoinen ja tottunut työskentelemään itsenäisesti. Hallitset omaa ajankäyttöäsi ja osaat tarvittaessa toimia tehokkaasti tiukoissakin tilanteissa. Työntekijässä arvostamme halua ja valmiutta oppia uutta sekä motivaatiota tehdastyöskentelyyn. Työskentely tehtaalla edellyttää valmiutta 2-vuorotyöhön (ma-pe) ja joustavaa asennetta sekä tarvittavaa fyysistä kuntoa. Työkielenä on suomi. Tehtävä on vakituinen.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä modernissa tehdastyöympäristössä, jonka yhteydestä löytyy myös lounasruokala. Saat käyttöösi myös monipuoliset työsuhde-edut kuten liikunta- ja kulttuuriedun sekä kattavan työterveyshuollon. 

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa mahdollisimman pian alla olevasta linkistä sillä täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerro meille tarkemmin itsestäsi. Liitäthän mukaan CV:n.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantoinsinööri Jarmo Mäkelä p. 040 846 5030 tai jarmo.makela@lehto.fi.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Kurpanpellontie 3, Hartola
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!