Systeemivastaava, automaatio

Haemme sähkösuunnitteluosastolle systeemivastaavaa

Vastuullasi on laivan automaatiojärjestelmän suunnittelu, mitoitus ja hankinta. Tehtävä sisältää laivajärjestelmiin kuuluvien anturoiden määritystä ja hankintaa järjestelminä kaikki aluksessa automaatiota tarvitsevat laitteistot. Tehtvä sisätlää suunnitteluaineiston luomista sekä niihin sisältyvien tarjouskyselyiden laadintaa ja vertailua sekä vastuualueen osalta laivaerittelyn kirjoittamista. Kommunikoit luokituslaitoksen ja tilaajan kanssa oman vastuualueesi osalta sekä ylläpidät dokumentointia tiedonhallintajärjestelmissä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sähköinsinööri/DI sekä muutaman vuoden työkokemus. Laivanrakennusprosessin tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta. 

Tarjoamme sinulle erittäin kiinnostavan tehtävän yrityksessämme. Nykyaikaisten erikoisalusten lukuisat monimutkaiset järjestelmät takaavat, että vastuu ja vaikutusmahdollisuudet sisältyvät kyseiseen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkösuunnittelun osastopäällikkö Mika Talvenmaa +358 400 158 609.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 30.6.2024 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • E- passi
  • Sairaskassa
  • Joustava työaika

Rauma Marine Constructions

Meillä RMC:lla on visio tulevaisuudesta, jossa lapsenlapsemme voivat uida puhtaissa vesissä ja hengittää puhdasta pohjoista meri-ilmaa. Tämä pätee erityisesti täällä Raumalla, jossa meri on niin lähellä sydäntämme. Siksi visiomme inspiroi meitä rakentamaan laivoja, joista jokainen on tekniikan ja kestävän kehityksen mestariteos. Olemme erikoistuneet rakentamaan asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä laivoja, jotka hyödyntävät viimeisimpiä teknologisia innovaatioita. Palvelemme meriteollisuutta ja tuemme asiakkaidemme arvokkaita brändejä yhdistämällä vuosikymmenten kokemuksen ja asiantuntemuksen modernien alusten rakentamisesta.

Sijainti: Suojantie 2, 26100 Rauma
Logo

Systeemivastaava, automaatio

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!