Takuutyönjohtaja/Takuukorjauspäällikkö korjausrakentamisen pariin

Haemme takuutyönjohtajaa / takuukorjauspäällikköä korjausrakentamisen pariin. Tässä itsenäisessä ja vastuullisessa tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä näyttämään ongelmanratkaisukykysi ja vaikuttamaan rakentamisen laatuun. Pääset taatusti oppimaan uutta ja kasvattamaan asiantuntijuuttasi.
Toimipisteesi sijaitsee toimistollamme Vantaan Tikkurilassa. Työsuhde on vakituinen ja paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Tarkemmin tehtävästä
Vastaat valmistuneiden kohteidemme takuutöiden työnjohdosta. Sinun vastuullasi on takuutöiden organisointi, alihankkijoiden johtaminen, asiakkaiden tiedottaminen sekä asiakaspalautteiden käsittely. Työskentelet vaativien korjausrakentamisen kohteiden kanssa, joten tehtävä vaatii talotekniikan tuntemusta, vastuunottokykyä ja valmiutta tehdä itsenäisiä päätöksiä.

Sinulla on jo varma ote projektin johtamiseen tai olet ollut työmaalla työnjohdon tehtävissä. Olet luontainen ongelmanratkaisija ja sinulla on kyky palvella asiakkaita asiantuntevalla ja ratkaisukeskeisellä asenteella. Lisäksi olet kerryttänyt aiempaa työkokemusta uudis- ja saneerausrakentamisesta.
Tämä tehtävä on hyvinkin itsenäinen, mutta arjen askareissa taustatukenasi on muita takuutyönjohtajia.

Mitä etsimme?
Hakemamme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja vuorovaikutustaitoinen rakentaja, sillä tehtävässä työskennellään paljon asiakkaiden ja muiden rakentamisen sidosryhmien kanssa niin asunto- kuin toimitilakohteissakin. Odotamme, että tunnet ja osaat soveltaa yleisiä sopimusehtoja (YSE) sekä asuntokauppalakia. Tarvitset työssä myös perustason raportointi -ja dokumentointitaitoja.

Lisäksi sinulta löytyy:
- Rakennusmestarin tai -insinöörin tutkinto
- Aiempaa kokemusta uudis- ja korjausrakentamisesta
- Osaamista projektinjohdosta tai työmaan työnjohdosta
- Sujuvat tietotekniset taidot

Haluatko kuulla lisää?
Jos kaipaat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä Lehto Tilat Oy:n aluejohtaja Mikko Mensioon, p.040 175 1430 tai aluejohtaja Heikki Schemeikkaan p. 040 535 0031. Vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si voit lähettää näppärästi oheisen linkin kautta - sen täyttää vain noin 5 minuutissa. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.
Hakuaika tehtävään päättyy 10.2.2022. Toimithan pian, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 175 1430
Sähköposti: mikko.mensio@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!