Takuutyönjohtaja Turkuun, Lehto Asunnot Oy

Oletko sinä etsimämme edellärakentaja?
Haemme nyt takuutyönjohtajaa asunto- sekä hoivatilarakentamisen uudiskohteiden takuutöihin. Tämän vastuullisen ja itsenäisen tehtävän kautta sinulla on erinomainen tilaisuus oppia lisää rakentamisen laadusta ja vahvistaa asiantuntijuuttasi sen parissa. Työskentelyalue on laaja ja tehtävän hoitaminen vaatii matkustusvalmiutta, asuntorakentamisen kohteet sijaitsevat Turussa ja hoivatilakohteet Etelä-Suomessa.

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista

Takuutyönjohtajana Lehdolla
Vastaat valmistuneiden kohteidemme huolto- ja korjaustoiminnoista sekä vuositakuukorjausten järjestämisestä. Takuutyönjohtajana sinun vastuullasi on töiden organisointi, alihankkijoiden johtaminen, asiakkaiden tiedottaminen ja asiakaspalautteiden käsittely. Vastaat myös takuutöihin kohdennetusta budjetista sekä huolehdit asianmukaisesta dokumentoinnista.

Saat itse järjestellä oman kalenterisi ja vastata itsenäisesti takuutöiden hoitamisesta. Työaikoihin on mahdollista itse vaikuttaa sekä työskennellä satunnaisesti myös etänä. Vaikka tehtävä on hyvin itsenäinen, arjen askareissa taustatukenasi on koko takuukorjaustiimi.

Pääset myös halutessasi kehittämään takuutyötoiminnon lisäksi asuntorakentamisemme tuotantoketjua, sillä takuutyönjohtajana sinulla on arvokasta tietoa rakentamisen laadusta.

Millaista osaajaa etsimme?
Tämä tehtävä vaatii erityisesti itseohjautuvuutta sekä ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on asiakaslähtöinen ajattelutapa ja tahdot ratkoa vaativatkin palvelutilanteet onnistuneesti. Tunnistatkin itsesi asiakaspalveluhenkiseksi ja vuorovaikutustaitoiseksi rakentajaksi, sillä tehtävässä työskennellään paljon asiakkaiden ja muiden rakentamisen sidosryhmien kanssa. Odotamme, että tunnet ja osaat soveltaa yleisiä sopimusehtoja (YSE) sekä asuntokauppalakia.

Näitä tarvitset
- soveltuva rakennustekniikan koulutus (RM tai RI)
- useamman vuoden työkokemus työnjohdon tehtävistä
- kokemus uudiskohteiden takuutöistä on huomattavaa etua
- perustason it -ja sähköisten järjestelmien hallinta
- oman auton käyttömahdollisuus ja matkustusvalmius
- olet persoonaltasi palveluhenkinen ja omaat vahvat vuorovaikutustaidot

Tarjoamme valitulle osaajalle kilpailukykyisen palkkauksen, mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehitykseen ja ison konsernin kattavat henkilöstöedut. Tämän lisäksi pääset nauttimaan kattavasta perehdytyksestä sekä yleisesti yhtiömme matalahierakisesta edellärakentaja-kulttuurista.

Lähetä hakemuksesi jo tänään!
Tehtävästä antaa lisätietoja takuutyöpäällikkömme Kari-Pekka Pudas, p. 040 773 8032. Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi oheisen linkin kautta – sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa. Haku päättyy 31.5.2022 mutta olemme valmiit palkkaamaan soveltuvan henkilön jo hakuaikana, joten ethän suotta odottele viimeiseen hakupäivään.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 773 8032
Sijainti: Fatabuurinkatu 6 c
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!