Talent Acquisition Lead

Etsimme sinua kokenut ammattilainen vastaamaan Cor Group yhtiöiden ja konsernin Asiantuntijakeskuksen rekrytointiprosessien johtamisesta ja kehittämisestä. Vetovoimaisen työnantajamielikuvan ylläpitäminen ja kehittäminen on sinulla dna:ssa. Työnantajamielikuvassa ja asiantuntijakokemuksessa tärkeänä osana oleva työhyvinvointi ja sen edelleen vahvistaminen kuuluvat myös vastuullesi. Teet tiivistä yhteistyötä eri liiketoimintojen kanssa ja autat vahvasti kasvavaa liiketoimintaamme strategisten tavoitteiden saavuttamisessa. Toimipisteesi voi sijaita Oulussa tai Helsingissä.

Keskeisiä vastuualueitasi ovat

  •  Rekrytointiprosessien johtaminen, niistä vastaaminen ja kehittäminen konsernitasoisesti yhteistyössä muiden konsernin rekrytointijohtajien kanssa
  •  Esimiesten tukeminen rekrytoinneissa
  •  Työnantajamielikuvan kehittäminen yhteistyössä liiketoiminnan ja markkinoinnin kanssa
  •  Asiantuntijakeskuksen sekä hallinnon rekrytoinnit
  •  Oppilaitosyhteistyö ja sen määrätietoinen kehittäminen
  •  Uuden rekrytointijärjestämän hankinta ja käyttöönotto
     

Haluamme seurata työhyvinvointitoimien vaikutuksia asiantuntijakokemukseen. Osana työtäsi onkin työhyvinvoinnin kehittäminen ja seurannan vahvistaminen sekä sitä kautta myös työnantajamielikuvaan vaikuttaminen.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.

Arvostamme sujuvia viestintätaitoja, oma-aloitteisuutta, kokemusta projektien johtamisesta ja koordinoinnista sekä yhteistyökykyä toimia yrityksen eri liiketoimintayksiköiden kanssa. Ajattelutapasi on innovatiivinen ja sinulla on hyvä asioiden toimeenpanokyky.

Sinua odottaa samaan suuntaan katsova ammattilaisten työyhteisö, jossa vallitsee hyvä henki ja henkilöstön tyytyväisyyteen panostetaan. Jokainen meistä on oman työnsä huippuosaaja, joka kantaa vastuunsa ja helpottaa omalla osaamisella myös muiden työtä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi ison kasvukonsernin henkilöstöedut, joustavat työajat etätyömahdollisuuksineen sekä hyvät työvälineet.

Valmis liittymään joukkoomme? Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 10.10.2021, liitä mukaan CV:si sekä lyhyt hakemusteksti palkkatoiveineen. Rekrytointia teemme yhdessä Eezy Personnelin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Petri Heikkinen, p. 040 752 9776.

Haku alkaa ja päättyy

Cor Group Oy

Cor Group on suomalainen yhtiöperhe. Luomme uusia palveluita terveyteen ja hyvinvointiin ja autamme niin toisiamme kuin asiakkaitamme uudistamaan suomalaista terveydenhuoltoa. Suurin tytäryhtiömme on Coronaria, jonka tehtävänä on uudistaa terveydenhuoltoa tuottamalla korkeatasoisia terveys-, kuntoutus- ja terapiapalveluita. Silmäasema on osa Coronaria konsernia ja olemme Suomen suurin silmäterveyden palveluntarjoaja.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!