Talent and Recruitment Partner

Haluaisitko tulla rakentamaan kanssamme alan parasta työpaikkaa? Innostutko työskentelystä organisaation kaikilla tasoilla? Jos olet business-orientoitunut HR-asiantuntija, joka osaa yhdistää liiketoiminnan ja ihmisten toiveet niin meillä on paikka avoinna juuri sinulle.

Etsimme Koskisen-konserniin kokenutta rekrytointiasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Järvelään. Työtä voi tehdä osittain etänä.

Tehtävän keskeiset vastuualueet ovat rekrytointiprosessin toteutus ja omistajuus, perehdytyksen kehittäminen ja varmistaminen sekä työnopastusprosessin kehittäminen. Toimit valmentavana neuvonantajana esihenkilöille auttaen heitä löytämään sopivat ja kyvykkäät tekijät. Lisäksi pääset tukemaan HR-tiimiä erikseen sovituissa tehtävissä sekä kehitysprojekteissa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Rekrytoimme vuodessa 60-80 vakituista henkilöä sekä kesätöihin lähes 100 tekijää. Rekrytoinnin hoidamme pääsääntöisesti inhouse, mutta toisinaan tehtävässä toimitaan myös kumppaneiden kanssa.

Odotamme sinulta

 • aitoa intohimoa ihmisten kanssa työskentelyyn, tehokkuutta käsitellä rekrytointeja ja tahtoa luoda paras työnhakijakokemus
 • aktiivisuutta tarjota ratkaisuvaihtoehtoja rekryjen toteuttamiseen
 • yli kolmen vuoden kokemusta rekrytoinnista ja rekrytointityökalujen käytöstä
 • hyviä kommunikointi ja viestintätaitoja eri kanavissa, erityisesti LinkedIn
 • aktiivista yhteydenottoa potentiaalisiin hakijoihin
 • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi työssä on kokemus muista HR-tehtävistä, vaikkapa teollisuuden toimialalta sekä soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle

 • vastuullisen roolin rekrytointiprosessin omistajana
 • mahdollisuuden kehittää omaa asiantuntijuuttasi ja kasvaa päällikkötason tehtävään
 • reilun työyhteisön, jossa toimintoja kehitetään aktiivisesti
 • työhyvinvoinnin tuen, laajan työterveyshuollon
 • hybridityöskentely mahdollisuuden ja joustavat työajat
 • vaikutusmahdollisuuksia henkilöstökäytäntöjen ja henkilöstöetujen kehittämiseen

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-johtaja Minna Luomalahti, laita sähköpostia minna.luomalahti@koskisen.com ja ehdota soittoaikaa.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä CV 8.10. mennessä.
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haku alkaa ja päättyy

Koskisen

Meitä Koskislaisia on jo yli 900. Meitä yhdistää hyvä yhteistyö ja usko omiin kykyihimme sekä rohkeus uuden luomiseen.  Meillä on tapana tehdä parhaamme joka päivä – turvallisesti ja laadusta tinkimättä.

Koskisen on suomalainen puutuoteteollisuuden edelläkävijä. Meillä on pitkät perinteet asiakaslähtöisessä puutuotteiden valmistuksessa. Käsissämme puusta jalostuu aikaa kestäviä tuotteita, joihin hiili sitoutuu vuosikymmeniksi.

Olemme alueemme merkittävä työllistäjä ja hyvinvoinnin edistäjä Päijät-Hämeessä Järvelässä, jossa saha- ja levyteollisuuden yksikkömme sijaitsevat. 

Meillä henkilöstön hyvinvointi ja sen kehittäminen on ykkösjuttu. Panostamme osaamisen kehittämiseen mm. oppisopimuskoulutusta aktiivisesti hyödyntämällä. Työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille aivan ensiarvoisen tärkeää.  Kun henkilöstö voi hyvin, ovat myös edellytykset kannattavalle, tuottavalle ja pitkäikäiselle toiminnalle varmalla pohjalla.

Sijainti: Tehdastie 2, Järvelä
Logo

Talent and Recruitment Partner

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!