Talotekniikan asiantuntija Tampere

Oletko sinä Senaatin uusi talotekniikan (sähkö) asiantuntija?

Suomen valtiohallinnon Pirkanmaan toimitila-asiakkaat ja Senaatin Länsi-Suomen alue kaipaavat ammattitaitoasi. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

  1. Pääset huolehtimaan siitä, että valtionhallinnon tilaratkaisut vastaavat aina asiakkaiden tarpeita ja odotuksia. 
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään. 
  3. Pääset mukaan luomaan valtionhallinnon työympäristöjä. Saat poikkeuksellisen mahdollisuuden vaikuttaa kiinteistöalan ja uusien työnteon tapojen kehitykseen.

Tehtävänäsi on toimia sähköisen talotekniikan asiantuntijana ylläpidossa ja kunnossapidon hankkeiden rakennuttamisessa. Ylläpidon talotekniikan asiantuntija toimii tiiviissä yhteistyössä alueen kiinteistöpäälliköiden kanssa antaen taloteknistä asiantuntija-apua, vastaten hankintaehdotusten laatimisesta sekä palveluntuottajien toiminnanohjauksesta energia-, huoltokirja- ja olosuhderaportoinnissa. Toimit myös asiantuntijana ja vuokralaisen edunvalvojana edelleenvuokrakohteiden taloteknisissä asioissa. Osallistut myös erikseen sovittaviin alan kehityshankkeisiin ja -projekteihin.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävän toimipiste sijaitsee Tampereella.

Hae meille talotekniikan asiantuntijaksi, jos sinulla on

  • ammattikorkeakoulutason insinöörikoulutus tai teknillisessä opistossa suoritettu sähköinsinöörin tutkinto tai teknillisessä koulussa suoritettu sähköteknikon tutkinto sekä useamman vuoden työkokemusta talotekniikan parissa
  • laaja-alainen talotekniikan, rakennuttamisen, suunnittelun, kiinteistönhoidon, huollon ja yleensä kiinteistöalan tuntemus ovat eduksi tehtävän menestyksekkäässä suorittamisessa
  • hyvät tiimityövalmiudet ja kokemusta projektityöskentelystä
  • yhteistyökykyä, neuvottelutaitoa sekä asiakaslähtöistä otetta
  • kykyä pitää useita lankoja käsissäsi ja taitoa käyttää sujuvasti erilaisia järjestelmiä.

Arvostamme jos sinulla on sähköpätevyys S1 tai aiemman lainsäädännön mukaan myönnetty sähköpätevyys A.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Pauli Rantamäki, p. 040 669 4948.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 20.10.2021.

Haku alkaa ja päättyy

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä.

Teemme tilaa innostumiselle ja onnistumiselle!

Sijainti: Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!