Talotekniikan asiantuntija

Kokkolan Urheilu- ja tapahtumapuisto on Kokkolan kaupungin suurhanke, jolla on paljon näkyvyyttä ja merkitystä kaupungin houkuttelevuudelle ja elinvoimaiselle kasvulle. Kokkolan Urheilupuisto Oy vastaa hankkeen toteutuksesta. Visionamme on vuoteen 2027 mennessä toteuttaa urheilu- ja tapahtumapuisto.

Hankkeen missiona on toteuttaa taloudellisesti ja tehokkaasti käyttäjien tarpeet täyttävä ja pohjoismaisittain ympärivuotisesti kiinnostava tapahtuma- ja urheilupuisto. Kulmakivenämme on edelläkävijänä luoda innovatiivisia ja monimuotoisia, ympäristön kannalta kestäviä ja ei-tavanomaisia ratkaisuja, joilla rakennetaan kaupungin positiivista ja nousujohteista menestyvää elämänkaarta.

Kokkolan Urheilupuisto Oy etsii

TALOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJAA

Tehtävänäsi on valvoa Kokkolan Urheilupuiston allianssin suunnittelutyötä ja toteutusta sekä edesauttaa allianssin talotekniikan suunnittelua ja toteutusta omalla osaamisellasi. Talotekniikan suunnitelmien ja toteutuksen laadun ja asianmukaisuuden varmistus kuuluvat talotekniikan asiantuntijan tärkeimpiin tehtäviin. Osallistut talotekniikan kilpailutusten, hakemusten ja esitysten valmisteluun teknisenä asiantuntijana. Talotekniikan asiantuntijana toimit yhtiön rakennusaikaisena Lämpö, vesi, ilmastointi, sähkö ja automaatio LVISA työn valvojana. 

Raportoit yhtiön toimitusjohtajalle ja avustat häntä hänen päivittäisessä työssään sekä toimit Urheilupuiston hallituksen talotekniikan asiantuntijana. Urheilupuiston siirtyessä kehitysvaiheeseen, toteutusvaiheeseen ja ylläpitovaiheeseen, tehtävän vaatimustasossa tulee tapahtumaan muutoksia, jolloin on syytä tarkistaa toimenkuvan sisältöä. Toimit tiiviissä yhteistyössä Urheilupuiston hallituksen, allianssin projektiryhmän APR sekä Kokkolan kaupunkisuunnittelun ja kaupunkiympäristön viranhaltijoiden ja asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää kokenutta asiantuntijaa. Toivomme sinulta soveltuvaa talotekniikan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa esimerkiksi RKM, RI tai DI. Työkokemus vastaavista suunnittelun ja toteutuksen valvontatehtävistä yhtiön ylimmän johdon tukena katsotaan eduksi. Omaat myös hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot sekä vahvaa oma-aloitteisuutta.

Tehtävä voidaan täyttää joko rekrytointina tai kilpailutettuna ostopalveluna.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden työskennellä innostavassa ympäristössä kehittämässä Kokkolaan uutta tapahtuma- ja urheilupuistoa.

 

Kiinnostuitko?  Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel Oy, rekrytointikonsultti Sirpa Kaustinen, p. 050 598 1662. Lähetä meille CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 5.12.2022 mennessä. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Haluamme kuulla sinusta!

Haku alkaa ja päättyy

Kokkolan Urheilupuisto Oy

Kokkolan urheilupuisto Oy on vuonna 2020 perustettu osakeyhtiö.

Kokkolan Urheilu- ja tapahtumapuisto on kaupungin suurhanke, jolla on paljon näkyvyyttä ja merkitystä kaupungin houkuttelevuudelle ja elinvoimaiselle kasvulle. Kokkolan Urheilupuisto Oy vastaa hankkeen toteutuksesta yhdessä urheilupuiston allianssin kanssa. 

Konseptin mukaan Urheilupuiston tavoitetilana on allianssimallilla toteutettu rakennus- ja saneeraushanke, jonka budjetti on 74,9 miljoonaa euroa. Konseptin mukaiseen rakennuskokonaisuuteen sisältyy kaksi katettua harjoitusjääkaukaloa sisäjuoksuratoineen, nykyaikaiseksi kunnostettu jäähalli sekä uusi suuri sisäareena.

Lue lisää täältä:

Kokkola Areena

Sijainti: Kokkola
Logo

Talotekniikan asiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!