Talotekniikan työnjohtaja

Uudenmaan toimitila- ja korjausrakentamisen toimialamme kasvaessa haemme nyt 


TALOTEKNIIKAN TYÖNJOHTAJAA


vahvistukseksi Päijät-Hämeen keskussairaalan, RV8 Väistötilojen rakennushankkeeseen. 


TATE-työnjohtajana tehtävänäsi on toimia TATE-töiden valvovana mestarina urakoitsijoihin päin sekä toimia suunnittelijoiden suuntaa työmaan yhteyshenkilönä. Tämän lisäksi työtehtäviisi kuuluu mahdollisten kehitysehdotusten esiin tuonti omaa ammattitaitoasi hyödyntäen sekä samalla pitäen mielessä annetut aikataulutavoitteet. Kohteessa on tällä hetkellä meneillään suunnittelu- ja purkuvaihe. Varsinaisten rakennustöiden aloitus on alkuvuodesta 2023. Tämän projektiluonteisen työn jälkeen sinulla on mahdollisuus halutessasi sijoittua joko seuraavaan projektiin tai liittyä Lujatalon kolme henkiseen TATE-tiimiin.


Sijoitut Uudenmaan organisaatiossamme toimitila- ja korjausrakentamisen toimialalle, jonka vuosittainen liikevaihto on yli 100 MEUR. Esimerkkeinä yhdessä rakentamistamme aiemmista ja nykyisistä hankkeissa mainittakoon mm. Taideyliopisto, Tikkurilan Kirkko, Puotilan koulun elinkaarihanke, HUS Hyvinkään sairaalan A-osan saneeraus, Matinkylän uimahalli, Tuusulan Monio sekä Vantaan vankilan lisärakennus.


Toivomme sinulta positiivista ja työhön tarttuvaa asennetta sekä motivoivaa johtamista. Adjektiivit, jotka sinua ja työotettasi kuvastavat ovat: vuorovaikutustaitoinen, innostunut ja innostava, itsenäinen ja rohkea. 


Menestyäksesi TATE-työnjohtajana toivomme sinulta: 
•    teknisen alan tutkintoa (RKM,AMK INS, DI) talotekniikan suuntautumisella
•    kokemusta urakoitsijan ja suunnittelijan tehtävistä 
•    hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä 
•    työturvallisuuden ehdotonta huomioimista kaikessa toiminnassasi


Lujatalossa uskomme osallistavaan johtamiseen ja ihmisiin. Tarjoamme sinulle nykyaikaisen, digitaalisen toimintaympäristön ja sitoudumme siihen, että meillä sinua odottaa erityisesti työturvallisuutta huomioiva tehtäväkenttä jossa oma-aloitteisuutesi ja kehittämismyönteisyytesi palkitaan kilpailukykyisillä eduilla ja vahvalla yhdessä tekemisen meiningillä.

Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm.: 
•    Lounas- ja puhelinetu 
•    Virike-etu ja osallistuminen yhteen liikunnalliseen massatapahtumaan vuodessa 
•    Laaja työterveyshuolto ja jaksamista sekä henkistä hyvinvointia tukevat palvelut (mm. Auntie ja työnohjaus) 
•    Työsuhdepolkupyöräetu ja nastarenkaat talvityömatkapyöräilijöille 
•    Lomamökit 
•    Lujatiimi-toiminta 
•    Palkitsemisjärjestelmä mm. ammatillisen osaamisen kehittämisestä ja työturvallisuuden edistämisestä 


Tule siis meille kollegaksi! Olemme tehneet hakemisen helpoksi sinulle; toivomme sinun lähettävän meidän suuntaan yhteystietosi, ansioluettelosi sekä hakemuskirjeen, jossa kerrot palkkatoiveesi sekä miksi tämä työ olisi sinulle paras seuraava askel urallasi. Haethan tehtävää viimeistään 8.12.2022. Tutustumme meille saapuneisiin hakemuksiin ja pyrimme suorittamaan haastatteluja jo hakuaikana. 


Haluatko kuulla lisää meistä, tehtävästä tai tulevista kohteistamme? Kysymyksiisi vastaa työpäällikkö Vesa Laitinen, +358 44 585 2048 / vesa.laitinen@luja.fi sekä tuotantojohtaja Jyrki Tuohimetsä +358 44 585 2856 / jyrki.tuohimetsä@luja.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaseksi voimassaoleva

Lujatalo

Lujatalo kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys toimii valtakunnallisesti yli 850 ammattilaisen voimin. Lujatalo on asunto- ja toimitilarakentaja, jolla on myös kattavat palvelut hanke- ja kiinteistökehittämisen osalta sekä vahva kokemus elinkaarihankkeista. Yritys on myös edelläkävijä digitaalisen rakentamisen menetelmien hyödyntämisessä.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 020 789 5111
Sähköposti: rekry@luja.fi
Sijainti: Sokerilinnantie 11 B Espoo

Logo

Talotekniikan työnjohtaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!