Talous- ja hallintojohtaja

Haemme palvelukseemme talous- ja hallintojohtajaa vastaamaan Itärata Oy:n talous- ja yleishallinnosta sekä hankinnoista.

Talous- ja hallintojohtajana vastaat suunnitteluhankeyhtiön talous- ja yleishallinnosta sekä hankinnoista. Toivomme vahvan talous- ja hankintaosaamisesi lisäksi sinun olevan motivoitunut henkilöstö-, asiakirja- ja tietohallintotehtävistä. Riskienhallinta ja vastuullisuus ovat sinulle merkityksellisiä, ja haluat edistää niitä työssäsi.

Odotamme sinulta monipuolisen taloushallinnon osaamisen ja vankan työkokemuksen lisäksi organisaation hallinnollisten tehtävien laaja-alaista hallintaa. Olet kiinnostunut oppimaan lisää julkisista hankinnoista sekä väylähankkeiden rahoitusmahdollisuuksista.

Omaat vahvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot. Toimit proaktiivisesti ja ratkaisukeskeisesti. Olet kehittämisorientoitunut ja tartut aktiivisesti uusiin asioihin. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on etu.

Tarjoamme sinulle innostavan ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset osaksi yhteiskunnallisesti merkittävän kehittämishankkeen suunnittelua. Olet mahdollistamassa tulevaisuuden asiakaslähtöistä, vaikuttavaa ja vastuullista liikennejärjestelmää. Yhtiön toimipaikka on Helsingin keskustassa Erottajalla ja etätyökäytäntömme mahdollistaa joustavan työskentelyn myös muualta.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelo hakulomakkeen kautta viimeistään 2.4.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa Itärata Oy:n toimitusjohtaja Petteri Portaankorva, puh. 050 357 7581, ma 27.3. klo 10:00-11:00 ja pe 31.3. klo 9:00-10:00 sekä MPS-konsultti Roy Herold, puh. 0400 601 760, pe 24.3. klo 9:00-10:00 ja ti 28.3. klo 15:00-16:00.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Itärata Oy

Itärata on itäisen Suomen elinvoimaa, liikkumista ja koko Suomen huoltovarmuutta turvaava hanke. Tehtävänämme on suunnitella nopea raideyhteys pääkaupunkiseudulta Porvoon kautta Kouvolaan sekä mahdollistaa suoremmat ja nopeammat yhteydet Kuopioon ja Joensuuhun.

Yhtiön omistavat Suomen valtio (51 %) ja 24 kuntaa seitsemän maakunnan alueella.

Logo

Talous- ja hallintojohtaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!