Talous- ja myyntiassistentti

Jouka Oy etsii vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle 

TALOUS- JA MYYNTIASSISTENTTIA.

Jouka Oy on kotimainen venttiilinvalmistaja, jonka toiminta on alkanut jo vuonna 1957. Jouka Oy on osa kansainvälistä Indutrade-konsernia, joka koostuu useista itsenäisistä yrityksistä. Konserniin kuuluu lähes 200 tytäryhtiötä 27 eri maassa. Yritys tunnetaan myös työntekijöistään huolehtivana työnantajana, jossa viihdytään pitkään. Työntekijöiden keskimääräinen työura Joukalla on 14,5 vuotta. Jouka Oy valittiin mm. vuonna 2015 Pirkanmaan TOP 10 -parhaiden työnantajien joukkoon. Yrityksellä on käytössä joustava työaika, joten voit vaikuttaa omiin työtunteihisi. Kaikille työntekijöille tarjotaan Edenred-lounasetu sekä virike-etu, jota voi käyttää kulttuuri- ja urheilupalveluihin, lisäksi työntekijät saavat kattavan tyky-vakuutuksen.

Nykyisen Talousassistenttimme lähtiessä jatko-opiskelemaan haemme nyt Sinua nuorekkaaseen tiimiimme talous- ja myyntiassistentin monipuolisiin tehtäviin. 

Aktiivinen yhteistyö eri sidosryhmien kanssa on erittäin tärkeää ja sosiaalisena ihmisenä tämä on sinulle luontaista. Asiakaspalvelulähtöisyys, myyntihenkisyys ja vuorovaikutustaidot ovat myös tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä onnistumiseen. Odotamme sinulta "Can Do-asennetta", soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, ymmärrystä myynti- ja hankintaprosessista, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa ja kykyä käyttää nykyaikaisia ohjelmistoja ja tietotekniikkaa. Joukalla sinua odottaa monipuolinen työtehtävä, joka vaatii järjestelmällisyyttä, paineensietokykyä sekä oma-aloitteista työotetta.

Pääasialliset tehtäväsi koostuvat myynti- ja ostotilausten käsittelyistä, tuonti- ja vientiasiakirjojen käsittelyistä ja muista monipuolisista taloushallinnon tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn matalan hierarkian omaavassa ja suoraviivaisessa organisaatiossa. Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä ja yrityskulttuurin, jossa kehittymistäsi tuetaan. Meille henkilöstön viihtyvyys ja kannustava ilmapiiri ovat avaintekijöitä työntekijän henkilökohtaisen onnistumisen sekä yrityksen menestymisen kannalta.

Tunnistatko itsesi ja Sinulle soveltuvan tehtävän? Hae tehtävään ja käsittelemme hakemuksesi pikimmiten! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 15.7.2022.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Petri Mikkonen, Talous- ja HR-päällikkö, +358 40 5488466. Häneen voit olla yhteydessä:
ma 27.6. ja ti 28.6. klo 15.00-17.00
ma 4.7. ja ti 5.7. klo 15.00-17.00
ma 11.7. ja ti 12.7. klo 15.00-17.00.

ValtaGroup Oy tukee asiakasyrityksen Jouka Oy:n rekrytointia ja vastaa rekrytoinnin läpiviennistä ja hakemusten käsittelystä. Yhteyshenkilö ValtaGroupissa Satu Kivekäs, satu.kivekas@valtagroup.fi, 040 139 9993. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Jouka Oy

Kotimainen venttiilinvalmistaja Jouka Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1957. Jouka suunnittelee ja valmistaa kaikki palloventtiilit omassa tehtaassa Ylöjärvellä noin 30 hengen voimin. Venttiilien jatkuva kehitystyö perustuu asiakkailtamme saamaamme palautteeseen sekä kehitysideoihin. Yrityksen omat tuotteet ovat maailmalla tunnettuja laadukkuudesta.

Puhelin: 0440339993
Sijainti: Somerotie 4, Ylöjärvi
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!