TALOUSASIANTUNTIJA, maksuliikenne ja ostoreskontra

Biolan Oy
Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Vakituinen
Hae tähän työpaikkaan

Hakuaika alkaa:

Biolan on suomalainen perheyritys, joka toteuttaa kiertotaloutta käytännössä ja luo tuotteillaan uusia, vastuullisempia toimintatapoja. Biolanin tavoitteena on tehdä kasvattamisesta kestävää kierrätettyjen ja uusiutuvien raaka-aineiden avulla. Tänä päivänä tuotevalikoima kattaa puutarha- ja huonekasvituotteet, kuivakäymälät, kompostorit, jätevesijärjestelmät, aurinkoenergiaratkaisut sekä muut ekoasumisen tuotteet. Biolan on perustettu vuonna 1974, ja yhtiön nimi tulee sanoista biologinen lannoitus.

Lue meistä lisää: www.biolan.fi

Haluatko olla mukana rakentamassa vihreämpää maailmaa ja jättää jälkesi menestyvän perheyrityksen tarinaan? Meillä on nyt tarjolla merkityksellinen rooli taloustiimimme vahvistukseksi Euraan.  

TALOUSASIANTUNTIJA, maksuliikenne ja ostoreskontra

Millainen toimenkuva ja vastuualue sinulle olisi tarjolla? Tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa. Työnkuvasi painopiste on maksuliikenteen hoitaminen koko Biolan Groupin osalta ja ostoreskontran hoitaminen nimettyjen yhtiöiden osalta. Ostoreskontraan liittyen huolehdit ostolaskujen kierrätyksestä, kohdistamisesta ja tietojen tarkennuksista kirjauksineen. Kuukausittain teet myös groupin sisäisten reskontrien saldonhallinnointia. Muita työtehtäviäsi ovat kirjanpidon päivittäiset rutiinitehtävät ja juoksevan kirjanpidon hoito yhden konsernimme pienemmän yhtiön osalta, kululaskujen maksaminen ja tiliöinti sekä tiimin kollegoiden tukeminen osaamisesi mukaan.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla taloushallinnon koulutus (merkonomi tai tradenomi) tai työkokemuksen kautta hankittu vastaava osaaminen. Sinulla on aiempaa kokemusta maksuliikenteen hoidosta ja reskontrasta sekä avustavista kirjanpitotehtävistä. Tulet hyvin toimeen sekä suomen että englannin kielellä ja excel-taitosi ovat hyvällä tasolla. Olet tottunut käyttämään taloushallinnon järjestelmiä ja sinulla on kiinnostusta myös järjestelmien pienimuotoiseen kehittämiseen. Työntekijänä olet tarkka, huolellinen ja järjestelmällinen. Pidät rutiiniluontoisista työtehtävistä ja hyvän paineensietokykysi avulla langat pysyvät käsissäsi muuttuvissakin tilanteissa. Tartut työtehtäviisi proaktiivisesti ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot.

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä osana kestävän kehityksen arvomaailmaa ja yhteistyötä kunnioittavassa työyhteisössä. Panostamme henkilöstöön ja haluamme luoda hyvinvoivan työyhteisön. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksessamme olevan linkin/painikkeen kautta. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Biolan Oy

Logo

TALOUSASIANTUNTIJA, maksuliikenne ja ostoreskontra

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!