Talousasiantuntija

Haemme joukkoomme kokeneita talousasiantuntijoita

Meillä kirjanpidon asiantuntijatyö voi olla perustekemisen lisäksi työtä, jossa voit vahvistaa omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi monella tavalla.

Jos olet kiinnostunut kehittymään asiakaspalvelun saralla, meillä on tarjota sinulle monipuolinen asiakaskunta aivan pienistä asiakkaista Suomen suurimpiin. Tulevat hyvinvointialueet puolestaan antavat mahdollisuuden oppia jotain, mitä ei kaikilla ole tarjota – näköalapaikan Suomen hyvinvointialueiden taloushallintoon.

Jos intohimosi on konsernilaskenta ja raportointi, meillä on tarjota siihenkin erinomaiset mahdollisuudet.

Haluamme sinut myös mukaan järjestelmien kehittämiseen, ja siinä hommassa tarvitaan toisinaan hyviä hermoja ja selkeää näkemystä.

Arvostamme myös ammattitaitoista perustekemistä, joka on meidän kivijalkamme taloushallinnon osaajina eli voit myös pitäytyä siinä.

Emme voi luvata rauhallista ja muutoksetonta menoa tai kiireetöntä kevättä, mutta kylmäpäiselle ja rohkealle ammattilaiselle voimme tarjota:

  • mahdollisuuden työskennellä missä päin Suomea tahansa
  • hyvät etätyömahdollisuudet
  • mahdollisuuden vaikuttaa työn tekemisen tapaan sekä sisäiseen toimintaympäristöön
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon kasvattamiseen
  • kehittyvät järjestelmät
  • uralla etenemisen ja kehittymisen Sarastia Oy:n palveluksessa
  • Sarastian kattavat henkilöstöedut sekä kilpailukykyisen palkan
  • Sarastialle räätälöidyt koulutukset


Meillä Sarastiassa on vahva yhteishenki ja kirkas tavoite. Me ratkaisemme yhdessä ongelmat ja autamme toinen toisiamme – kollegoilta saa aina tukea.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle työpaikka Sarastiassa.

Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan. Haastatteluja sovitaan jo hakuaikana, mutta viimeistään hakuajan päätyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Anneli Toivaala, puh. 050 5091713, anneli.toivaala@sarastia.fi 

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.9.2022 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen

Sarastia

Me sarastialaiset haluamme auttaa suomalaisen julkisen sektorin toimijoita siirtymään digitaalisten palveluiden aikaan turvallisesti ja asiantuntevasti. Näytämme itse suuntaa ja kerromme, millaisia etuja muutoksella voidaan saavuttaa. Mahdollistamme tiedolla johtamisen, lisäämme läpinäkyvyyttä ja edistämme osallistumista.

Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät etätyömahdollisuudet omien toiveiden pohjalta. Valtakunnallinen toimintamme mahdollistaa työskentelyn usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Sarastia-konserniin kuuluvat myös tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy.

Rekrytointiprosessiimme kuuluu aina soveltuvuusarviointi tai kykytestaus.

Puhelin: 020 6399 400
Sijainti: Toinen Linja 14, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!