Taloushallinnon asiantuntija (Kirjanpitäjä)

 

 

Etsimme nyt Kauhajoelle

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

 

 

Tehtävässä hoidat Sulbanan kirjanpitoa ja palkanlaskentaa. Tulet osaksi kolmen henkilön taloushallinnon tiimiämme.

 

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on:

  • Aiempaa kokemusta kuukausittaisen kirjanpidon perustehtävistä (kirjanpito, laskutus, ostolaskujen käsittely, reskontrat), viranomais- ja alv-ilmoituksista.
  • Soveltuva taloushallintoalan koulutus
  • Sujuvat IT-taidot, myös englannin kielitaidon katsomme eduksesi

 

Tilinpäätöksestä vastaa talousjohtaja ja palkanlaskenta on tällä hetkellä ulkoistettu. Tuleviin työtehtäviisi saat perehtyä rauhassa ja kasvattaa osaamistasi vähitellen. Työnkuva muovautuukin lopulliseen muotoonsa osaamisesi sekä kiinnostuksen kohteidesi myötä.

 

Sinulla on innostunut asenne työtäsi kohtaan ja olet joustava ja kehitysmyönteinen. Työntekijänä olet vastuuntuntoinen, huolellinen ja tarkka. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen. Meillä ei tarvitse pärjätä yksin – taustallasi on aina tiimin ja esimiehen vahva tuki. 

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä positiivisessa työyhteisössä. Kannustamme henkilökohtaiseen ammattitaidon kehittämiseen. Meillä on hyvä porukka ja erinomainen henki työyhteisössä. Pääset työskentelemään taloushallinnon monipuolisissa tehtävissä kansainvälisen konsernin tytäryhtiössä. Meillä on yrityksessämme hyvä tilauskanta ja olemme alueellamme yksi houkuttelevimmista työnantajista!

 

 

Kiinnostuitko?

Kerromme sinulle mielellämme lisää yrityksestä, kulttuurista ja taloushallinnon asiantuntija roolista. Lisätietoja antaa Eezy Personnel, Johanna Ahola, p. 0400 739 308 tai sähköpostilla johanna.ahola@eezy.fi

 

Hakemuksen, CV.n ja palkkatoiveesi voit jättää 5.6.2023 mennessä osoitteessa eezypersonnel.fi

 

Tarvitsemme ammattilaisen, joka tekee asiasta numeron.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Sulbana Oy

Kauhajoella ja Seinäjoella toimiva Sulbana Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa innovatiivisia juustonvalmistuslaitteita maailman parhaiden juustojen tekijöille.

Sulbanalaiseen asenteeseen kuuluvat henkilöstön arvostus, kehittymisen intohimo ja pitkäjänteinen kasvu, jotka juontavat juurensa etelä-saksalaisen perheyrityksen perinteestä.

Katso meistä ja tekijöistämme lisää Facebook -sivuiltamme.

 

Sijainti: Kauhajoki
Logo

Taloushallinnon asiantuntija (Kirjanpitäjä)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!