Taloushallinnon asiantuntija

Isännöintiliiga jatkaa kasvamista ja vahvistaa organisaatiotaan! Oletko sinä etsimämme Taloushallinnon asiantuntija? (Etätyö)

 

Isännöintiliiga Oy syntyi yrittäjä Juho Ojanperän ajatuksesta tarjota laadukasta ja tehokasta isännöintipalvelua. Perheyritystausta ja pitkä kokemus kiinteistöalalta kypsyttivät ajatuksen isännöintitoimistosta, joka on alan edelläkävijä ja tarjoaa laadukasta, eli oivallista isännöintiä. Tänä päivänä Isännöintiliiga palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti ja pääpaikka sijaitsee Hyvinkäällä. Voit tutustua yritykseen ja henkilöstöömme https://isannointiliiga.fi/yritys/

Isännöintiliigassa taloushallinnon asiantuntija vastaa omien asiakkaidensa taloyhtiöiden taloushallintopalveluista ja asiakaspalvelusta. Tuotat asiakkaidesi kirjanpitoja, tilinpäätöksiä, reskontran täsmäytyksiä, lainaosuuslaskentaa ja palkkoja, sekä palkkioiden laskentaa.

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa taloushallinnon koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä (kirjanpito-osaamista). Työntekijänä olet tarkka, systemaattinen ja osaat johtaa omaa työskentelyä. Ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden ja työskentelet positiivisella otteella. Kielivaatimuksena suomi ja ruotsi (vahva). Eduksesi katsotaan eritoten Visma Fivaldi-ohjelmiston tuntemus. Tätä tehtävää voit tehdä 100 % etätyönä.

 

Miksi hakisit Isännöintiliigalle?

 • Arvostamme monimuotoisuutta ja osallisuutta. Pyrimme luomaan kannustavan ja osallistavan työympäristön, jossa jokainen voi menestyä.
 • Yrityksemme on sitoutunut tekemään positiivisen vaikutuksen, ja työntekijämme ovat intohimoisia työssään.
 • Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen, jotta voit oppia ja kehittyä urallasi.
 • Meillä on vahva tiimi omistautuneita ja lahjakkaita ihmisiä, jotka ovat sitoutuneet huippuosaamiseen ja parempaan tekemiseen.
 • Yrityksemme tarjoaa kilpailukykyiset palkat ja edut.
  • Kulttuuri- ja liikuntaetu
  • Etätyö ja joustavat työajat
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Alan osaavimmat ja mukavimmat työkaverit
  • Tulospalkkaus
  • Laaja työterveyshuolto

 

Kaiken kaikkiaan yrityksessämme työskentely voi tarjota sinulle mahdollisuuden olla osa jotain erityistä ja olla mukana tekemässä asioita paremmin.

 

Haku tehtävään päättyy 3.12. Tehtävä on vakituinen ja täytetään rekrytointitoimeksiantona Eezyn hoitaessa prosessin. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Jätä tietosi hakujärjestelmään riittävien taustatietojesi ja osaamistietojesi sekä palkkatoiveen kera. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezyltä Iris Huttula, 050 525 4882
 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Isännöintiliiga Oy

 

Logo

Taloushallinnon asiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!