Taloushallinnon assistentti - kesätyö, 2 paikkaa

Haemme kahta kesätyöntekijää TALOUSHALLINNON ASSISTENTIN tehtäviin.

Taloushallinnon assistentin kesätyötehtävät painottuvat ostolaskujen käsittelyyn ostolaskujärjestelmässä sekä laskujen kierron valvonnassa. Mahdollisuuksien mukaan pääset työskentelemään myös muissa avustavissa kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä. 

Sinulla on jo jonkin verran kokemusta ostoreskontran ja maksuliikenteen parissa työskentelystä tai muista taloushallinnon tehtävistä joko työelämästä tai opintojen parista. Viihdyt numeroiden parissa, et kaihda rutiininomaisia tehtäviä ja olet innostunut oppimaan uutta. Sinulla on hyvät Excel-taidot ja työskentelet sujuvasti eri järjestelmien parissa. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä toukokuun aikana ja työskennellä elokuun lopulle saakka. 

Toivomme sinulta: 

  • kaupallisen alan opintoja (esim. tradenomi) ja/tai kokemusta taloushallinnon tehtävistä, 

  • tarkkuutta ja huolellisuutta, 

  • oma-aloitteista, aktiivista ja vastuuntuntoista työskentelyotetta,

  • asiakaslähtöistä ajattelua ja hyvää palveluasennetta sekä 

  • tiimityötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi taloushallinnon tehtävissä talousyksikössämme, 22 ammattitaitoisen kollegan joukossa. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tiimisi sekä esihenkilösi tuki on aina käytettävissäsi. Voit työskennellä joustavasti niin moderneissa toimitiloissamme Espoon Tapiolassa kuin etänäkin. Tarjoamme sinulle myös kattavan työterveyshuollon sekä lounasedun.

Tutustu Asuntosäätiöön tarkemmin verkkopalvelussamme asuntosaatio.fi.

Kiinnostuitko? 
Lähetä hakemus ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, viimeistään 29.1.2023 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja: Talousjohtaja Matti Pasanen; +358 20 161 2270, talouspäällikkö Anne Sarras-Naaralainen; +358 20 161 2249.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Asuntosäätiö

Meillä Asuntosäätiössä työskentelee ainutlaatuinen joukko ihmisiä, yhteisenä tavoitteenaan luoda onnellisia ja hyviä koteja. Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua. 

Meillä työskennellään asumisen elinkaaren jokaisessa vaiheessa aina maanhankinnasta ja rakennuttamisesta siihen, kun asiakkaamme löytävät kodin, muuttavat sisään ja asuvat tyytyväisinä hyvin hoidetuissa kiinteistöissämme. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille.   

Jotta voimme tarjota parasta asumista elämän eri vaiheisiin, tarvitaan monipuolista, yli ammattirajojen tehtävää yhteistyötä sekä erilaisia osaajia. Haluamme rohkeasti katsoa tulevaisuuteen ja oppia uutta sekä jakaa pitkän historiamme aikana kertynyttä osaamistamme asumisen kehittämiseksi. Tarjoamme alan opiskelijoille ja uransa alkuvaiheessa oleville ammattilaisille erilaisia työmahdollisuuksia ja haluamme parhaamme mukaan tukea sinua kehittymään.  

Meillä töitä tehdään innostavalla, uteliaalla ja hyväntuulisella asenteella. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme, ja haluamme kehittyä yhdessä koko henkilöstömme kanssa parhaaksi työpaikaksi – matka on vielä kesken, mutta tavoitteenamme on olla joka päivä eilistä parempi. 

 

Logo

Taloushallinnon assistentti - kesätyö, 2 paikkaa

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!