Taloushallinnon assistentti - kesätyö

Haemme taloustiimiimme kesäksi taloushallinnon assistenttia.

Tehtäviisi kuuluu ostoreskontran tehtäviä, kuten ostolaskujen käsittelyä ja tiliöintiä sekä muita taloushallintoon liittyviä tehtäviä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu yhteydenpitoa yrityksen sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin. Työ sopii opiskelijalle ja hyvän pohjan tehtävässä menestymiseen antavat esimerksi taloushallinnonopinnot ammattikorkeakoulussa tai vastaavat työelämässä hankitut taidot. 

Tehtävä on määräaikainen ja toivomme, että voisit olla meillä töissä 1.5.-31.8.2023. 

Edellytämme:

  • numerotarkkuutta ja huolellisuutta
  • oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Eduksesi katsomme, jos sinulla on aiempaa kokemusta ostolaskujen käsittelystä ja olet käyttänyt InvoiceReadya ja/tai SAPia.

Toimipisteesi voi olla joko Oulu, Raahe tai Seinäjoki. Tiimisi toimii etänä usealla eri paikkakunnalla. Perehdytyksen jälkeen voit myös hoitaa omaa tehtävääsi etänä.

Tarjoamme valitulle henkilölle loistavan työporukan tuen ja mahdollisuuden oppia uutta. Saat myös käyttöösi monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan työterveyshuollon.

Kiinnostuitko? Laita hakemus heti tulemaan, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa taloushallinnon tiiminvetäjä Kaisa Flink, kaisa.flink@loihde.com

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokopäiväinen, määräaikainen

Loihde Oyj

Loihde on digitaalisen kehittämisen ja turvaratkaisujen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme luomaan kasvua ja kilpailukykyä digitalisaation avulla sekä turvaamaan ihmiset, tiedon ja liiketoiminnan jatkuvuuden. Loihde-konsernin muodostavat emoyhtiö Loihde Oyj ja sen kuusi tytäryhtiötä.

Logo

Taloushallinnon assistentti - kesätyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!