Taloushallinnon assistentti, reskontran hoitaja

Haemme asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulla motivoituneita ja osaavia RESKONTRANHOITAJIA/TALOUSHALLINNON ASSISTENTTEJA eripituisiin määräaikaisiin ja myös vakituisiin työsuhteisiin.

Tehtäväsi:
Työtehtävät vaihtelevat toimeksiannon mukaan ja näihin sisältyy erilaisia taloushallinnon assistentin tehtäviä sekä myös puhtaasti reskontranhoitoa. Tehtävät voivat olla erilaisia taloushallinnon avustavia tehtäviä, yleensä yhdessä muiden taloushallinnon assistenttien tai reskontrahoitajien kanssa, osana taloushallinnon tiimiä. Osallistut kuukausittaiseen raportointityöhön, syötät ja valmistelet laskuja, tuotat erilaisia raportteja ja avustat mahdollisesti myös palkanlaskennassa ja muissa taloushallinnon rutiinitehtävissä.

Toivomme sinulta:
Olet koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi, tradenomi tai vastavalmistunut ekonomi. Sinulla tulisi olla ainakin jonkin verran työkokemusta taloushallinnon tehtävistä, ja ymmärrystä sisäisestä laskennasta. Omaat hyvät IT-taidot ja opit nopeasti ja mielelläsi uutta. Henkilönä toivomme sinun olevan ahkera, joustava, tehokas, huolellinen, aikaansaava iloinen ja yhteistyökykyinen. Lisäksi toivomme sinun olevan työhösi sitoutunut, palveluhenkinen ja mukava tiimin jäsen.

Kiinnostuitko?
Mikäli taloushallinto tai reskontranhoitaminen ovat lähellä sydäntäsi, lähetä meille hakemuksesi, jossa kerrot minkälaisista assistentin/sihteerin tehtävistä olet kiinnostunut, ja liitä mukaan cv:si, niin olemme sinuun yhteydessä! Kerro myös koska voisit aloittaa ja kuinka pitkästä työsuhteesta olisit kiinnostunut!

Haku alkaa ja päättyy

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, Extended DISC -henkilö- ja ryhmäanalyyseihin sekä Business Coachingiin.

Toimimme laajasti eri aloilla ja työntekijäsegmenttien parissa. Räätälöimme aina jokaisen toimeksiannon asiakasyrityksemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, ja teemme tämän henkilökohtaisest

Adiente hoitaa kaikki toimeksiannot henkilökohtaisesti sekä asiantuntevasti. Henkilön osaamisen lisäksi olennaista on hakijan soveltuvuus yritykseen ja sen kulttuuriin. Arvostamme kumppanuutta, luotettavuutta, nopeutta sekä joustavuutta. Tyytyväinen työnhakija ja asiakas sekä onnistunut rekrytointi ovat tärkeimmät tavoitteemme. 

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!