Taloushallinnon assistentti

Monipuolinen ja kehittyvä Koja-Yhtiöt Oy -konserni tarjoaa asiakkailleen älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden puhaltimia. Vastuullinen perheyritys luo parhaat ratkaisut kaikkiin olosuhteisiin, laitteiden koko elinkaaren ajan. Konserni palvelee asiakkaitaan lähes 90 vuoden kokemuksella.

Konsernin liikevaihto on n. 100 M€ ja henkilömäärä on n. 450. Emoyhtiö Koja-Yhtiöt Oy:n lisäksi konserniin kuuluvat Koja Oy ja Chiller Oy sekä näiden tytäryhtiöt ja toiminnot Suomessa, Ruotsissa ja USA:ssa. Mahdollistaaksemme positiivisen kehityksen ja menestyksen myös tulevaisuudessa olemme jo usean vuoden ajan investoineet merkittävästi. Katso lisää www.koja.fi.

 

Taloushallinnon tiimimme koostuu yhteensä kuudesta, oman vastuualueensa motivoituneesta asiantuntijasta ja tiimin esihenkilönä toimii talousjohtaja. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Tampereella Lentokentänkadulla, mutta myös osittainen etätyö onnistuu. Oletko sinä meidän seuraava 

Taloushallinnon assistentti

 

Etsimme tehtävään taloushallinnon peruskoulutuksella varustettua kokenutta osaaja tai muutama vuosi sitten valmistunutta taloushallinnon tradenomia, joka on halukas oppimaan uutta ja kehittymään. Toivomme sinulta, kirjanpidon perusosaamista sekä kykyä kommunikoida luontevasti kansainvälisenkin organisaatiomme kanssa.

 

Taloushallinnon assistentin tehtävänkuvaan kuuluu mm:

  • Kirjanpidon avustavat tehtävät
  • Myynti- ja ostoreskontran hoito
  • Myyntisaamisten perintä
  • Toimittaja- ja asiakasrekisterin ylläpito

 

Lisäksi toivomme sinulta vahvaa ongelmanratkaisukykyä ja sujuvia vuorovaikutustaitoja. Sinulle sopii myös rutiiniluonteiset työt. Englannin kielen taitosi on hyvällä tasolla.

 

Meistä

Laatu, asiakas, yhteistyö ja asenne. Kojan arvot ovat muotoutuneet henkilöstön sanoittamina yhtiöiden strategiasta ja toivomme, että ne puhuttelevat myös sinua. Arvot luovat vahvan pohjan yrityskulttuurille, luotsaavat päivittäistä työskentelyä ja näkyvät kaikessa toiminnassa. Täytämme asiakkaidemme tarpeet – ja annamme vielä enemmän.

 

Tarjoamme

Meillä sinua odottaa osaava työyhteisö, jonka kanssa pääset kehittämään omaa monipuolista työtehtävääsi. Porukastamme löytyy osaamista, jossa töitä tehdään tiiviissä yhteistyössä oman tiimin lisäksi kansainvälisesti toimivien kollegojen kanssa. Organisaatiomme tukee henkilökohtaista kehittymistä ja sinulla on hyvät mahdollisuudet edistää urapolkuasi meidän kanssamme.

 

Laita meille hakemus heti tai viimeistään 17.10.2022. Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen voit jättää osoitteessa: https://personnel.eezy.fi/avoimet-tyopaikat/

 

Lisätietoja tehtävästä ja organisaatiosta saat soittamalla Eezy Personnel Oy:n, seniorikonsultti Johanna Aholalle, p. 0400 739 308

Haku alkaa ja päättyy

Koja-Yhtiöt Oy

Sijainti: Lentokentänkatu 7, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!