Taloushallinnon osaaja Toijala (vakituinen)

Haemme asiakkaallemme monipuoliseen ja mielenkiintoiseen tehtävään taloushallinnon osaajaa Tampereen talousalueelle. 

Asiakkaamme on alansa ammattilainen vuosien kokemuksella. He tarjoavat asiakkaillensa kokonaisvaltaista palvelua aina suunnittelusta asennukseen. 

Taloushallinnon moniosaajan työtehtävät ovat monipuoliset ja työtehtävien sisältöä ja itse tehtäviä voidaan kehittää sinun vahvuuksiesi mukaan.

Päivittäiset työtehtäväsi tulevat sisältämään monipuolisesti erilaisia taloushallinnon tehtäviä. Päivien aikana kommunikoit tilitoimiston kanssa, keräät palkanmaksutietoja sekä ylläpidät työajan seurantaa. Hoidat laskutus- ja pankkiasioita sekä myynti- ja ostoreskontran ylläpitoa osana tiimiä. Valittava henkilö osallistuu myös verotili- ja omaveroasioiden hoitoon sekä hoitaa sovittujen rekisterien ylläpidon ja vastaa sopimusten ja dokumenttien arkistoinnista. 

Osallistut myös rahtiasioiden ja näiden sopimusten ylläpitoon, joten kohtuullinen englanninkielen taito on edellytys työssä menestymiseen. 

Toivomme, että sinulla on hyvät taidot esimerkiksi excelin ja wordin parissa sekä hallitset hyvin Netvisor-ohjelman. 

Odotamme hakijalta kokemusta vastaavista työtehtävistä taloushallinnon parista ja katsomme eduksi, jos sinulla on tehtävässä menestymistä tukeva koulutus, esimerkiksi tradenomi. 

Vaikka toivomme, että osaisit jo vähän sitä sun tätä, emme odota, että olisit valmis ja kaiken tietävä moniottelija. Ennen kaikkea haemme tehtävään kuitenkin ihmistä, ehkä juuri sinua, joka tuntee jo taloushallinnon perusteet eikä epäröi oppia uutta. Suhtaudut asioihin positiivisen kautta etkä näe uusia asioita ja muutoksia haasteina vaan mahdollisuuksina kehittyä ihmisenä ja työntekijänä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn vakavaraisessa yrityksessä mielenkiintoisten tuotteiden parissa.  

Aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Lähetä siis hakemus, ansioluettelo palkkatoiveesi linkin kautta. Voit lähettää hakemuksen myös suoraan Minnalle osoitteeseen minna.mansikkamaki@valtagroup.fi

Heräsikö tehtävästä kysyttävää?

Kysy, Minna Mansikkamäki vastaa 0405711741

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!