Taloushallinnon & palkanlaskennan harjoittelupaikat

 

☝️ Opiskeletko kirjanpitoa tai palkanlaskentaa, tule mukaan a+-tiimiimme harjoittelijaksi!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa sinulla on tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+ luokan työpaikka ja meillä myös harjoittelijat ovat osa a+ tiimiä!


Accountor tarjoaa taloushallinnon ja palkanlaskennan harjoittelupaikkoja eri puolella Suomea. Harjoittelun aikana pääset soveltamaan opintojen aikana oppimaasi ja tekemään käytännössä oman alasi töitä. 

Kirjanpidon harjoittelussa pääset tutustumaan laajasti kirjanpidon eri osa-alueisiin ja erilaisiin yhtiömuotoihin sekä tilinpäätöksiin. Palkanlaskennan harjoittelussa pääset tutustumaan laajasti palkanlaskentaan ja eri työehtosopimuksiin.  Perehdytämme sinut myös kattavasti toimistomme tapoihin ja käytänteisiin.

Harjoittelun kesto on vähintään viisi kuukautta. Näin pääset kunnolla perehtymään kyseessä olevaan tehtävään. Harjoittelupaikkamme ovat palkattomia. Hyvin usein meillä harjoittelussa olleet henkilöt ovat työllistyneet meille joko koko- tai osa-aikaisesti.

Harjoittelupaikat aukeavat pääosin syksyllä ja keväällä. Haethan hyvissä ajoin ennen, kun harjoitteluaikasi alkaa. Harjoittelupaikkoja on tarjolla sekä taloushallintoon että palkanlaskentaan. Hakulomakkeella voit valita kumpi alue sinua kiinnostaa/kumpaan alueeseen olet suuntautunut.

 Otamme sinuun yhteyttä, mikäli sopiva harjoittelupaikka aukeaa.

Lisätietoja meistä ja kollegoista löydät täältä. Vastuullisuudestamme voit lukea täältä.

Haku alkaa ja päättyy

Services Finland

Accountor (accountor.com) on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2400 ammattilaista kuudessa maassa. Toimintamme tavoitteena on auttaa asiakkaitamme hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Vastuullisuus on liiketoimintamme ytimessä ja meille se tarkoittaa luottamuksellista, vastuullista tietojen käsittelyä sekä ihmisten asettamista etusijalle.

Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 280 M€.

 

Sijainti: Keilaniementie 1, 02150 Espoo Finland
Logo

Taloushallinnon & palkanlaskennan harjoittelupaikat

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!