Taloushallinnon Ratkaisuasiantuntija ohjelmistoliiketoimintaan (Kirjanpito)

Ratkaisuasiantuntija / Kirjanpito

Sarastian Dynamics365 Finance tiimi hakee uusia osaajia monipuolisiin Taloushallinnon kehittämis- ja käyttöönottotehtäviin. Sarastia käyttää uusimpia Microsoftin pilviteknologioita ja tuotamme useita toimitusprojekteja asiakkaillemme vuodessa. Tiimissä meitä on reilut 20 huippuammattilaista ja työskentelemme eri puolella Suomea.  Tehtävät mitä teemme, ovat käyttöönotto ja ohjelmistokehitystehtäviä ja monet meistä osallistuvat molempiin. Tehtäväkuvaus yleensä sovitetaan myös valittujen henkilöiden osaamiseen ja toiveisiin.

Haemme nyt Ratkaisuasiantuntijan tehtävään:

Ratkaisuasiantuntijalta toivomme osaamista Microsoftin Dynamics AX tai Dynamics 365 Finance ratkaisuista tai muuten osoitettua taloushallinto-osaamista ja hyvää ymmärrystä kirjanpidon prosesseista. Tässä tehtävässä painotamme prosessien hallintaa teknologista osaamista tärkeämmäksi.

Toivomme sinulta:

 • Taloushallintoprosessien hyvää ymmärrystä
 • Vahvaa ymmärrystä kirjanpidon prosesseista
 • Innostunutta ja innostavaa asennetta
 • Omatoimisuutta ja järjestelmällisyyttä

Eduksesi katsomme:

 • Dynamics 365 tai Dynamics AX teknologian tuntemusta
 • Julkishallinnon talousprosessien tunteminen
 • Kokemukset ohjelmistoliiketoiminnasta
 • Kokemukset tietojärjestelmähankkeista

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa tiimissä ja tulevaisuuden kuntaratkaisujen eturivissä
 • Monipuoliset työtehtävät
 • Mukavan työyhteisön dynaamisessa yrityksessä
 • Sarastia Oy:n henkilöstöedut 
 • Etätyömahdollisuuden omien toiveidesi mukaan

Meillä Sarastiassa on vahva porukkahenki ja yhteinen tavoite onnistua. Ratkaisemme yhdessä ongelmat ja autamme toinen toisiamme. Sarastiassa työskentelemme joustavasti ympäri Suomea, joten töitä voit tehdä missä tahansa Sarastian toimipisteessä tai kokonaan etänä.

Lisätietoja tehtävästä saat tuotantopäällikkö Jan Nenoselta, s-posti jan.nenonen@sarastia.fi tai +358 44 701 7731

Haastatteluja tehdään sitä mukaa kuin hakemuksia saapuu ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävään siis nopeasti, hakemuksessa voit esittää oman palkkatoiveesi.

Lue meistä lisää: www.sarastia.fi/sarastia-yrityksena/identiteetti sekä Sarastia365-ohjelmistoista www.sarastia365.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Täysiaikainen

Sarastia

Sarastia Oy on Suomen suurin julkishallinnon taloushallintotehtävien tuottaja. Palvelemme asiakkaitamme toteuttamalla heille ulkoistettua taloushallintoa tai tarjoamme heille järjestelmäalustan, jonka päällä voivat itse tuottaa palvelut. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme monipuolisia digitaalisia ratkaisuja ja digitalisoida heidän palveluprosesseja. Sarastian digitaaliset ratkaisut pohjautuvat Microsoftin Dynamics 365 teknologiaan ja toteutetut ratkaisut ovat tuotteistettuja ratkaisuja, jotka voidaan toimittaa helposti eri asiakkaille. Kehittämme jatkuvasti lisää tuotteistettuja ratkaisuja asiakaskysynnän mukaisesti.

 

Sarastia toimii koko Suomen alueella ja meillä on n. 20 toimipistettä läpi Suomen. Toimipaikka voi sijaita missä tahansa Sarastian toimipisteessä. Työskentely onnistuu kyllä myös vaikka täysin etänä. Tuotetiimimme sijoittuu nyt paikkakunnille Pori, Kangasala, Hämeenlinna, Turku, Lahti ja Tuusula. Asiakkaitamme sijaitsee eri puolella Suomea. Työ edellyttää silti matkustusvalmiutta sisäisesti ja asiakkaiden luokse vaikkakin nykyään yhä enemmän asioita tehdäänkin etänä.

Puhelin: 020 6399 400
Sijainti: Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!