Taloushallinnon Ratkaisuasiantuntija ohjelmistoliiketoimintaan

Sarastian Dynamics365 talouden käyttöönottotiimi hakee uusia osaajia monipuolisiin Taloushallinnon kehittämis-, ylläpito ja käyttöönottotehtäviin. Sarastia käyttää uusimpia Microsoftin pilviteknologioita ja tuotamme useita toimitusprojekteja asiakkaillemme vuosittain. Tiimissä meitä on n. 20 huippuammattilaista ja työskentelemme eri puolella Suomea. Tehtäviimme kuuluvat käyttöönotot, D365 finance-järjestelmän ylläpito sekä ohjelmistokehitystehtävät. Toimenkuva voidaan muokata valittujen henkilöiden vahvuuksiin ja mielenkiinnon kohteisiin perustuen.

Haemme nyt tiimiimme Ratkaisuasiantuntijaa.

Ratkaisuasiantuntijalta toivomme osaamista Microsoftin Dynamics AX tai Dynamics 365 Finance -ratkaisuista tai muuten osoitettua taloushallinnon osaamista ja hyvää ymmärrystä myyntilaskutuksen, myyntireskontran, ostoreskontran ja/tai kirjanpidon prosesseista. Tässä tehtävässä painotamme prosessien hallintaa teknologista osaamista tärkeämmäksi.

Toivomme sinulta:

 • Taloushallintoprosessien vahvaa ymmärrystä
 • Innostunutta ja innostavaa asennetta
 • Omatoimisuutta ja järjestelmällisyyttä

Eduksesi katsomme:

 • Dynamics 365 tai Dynamics AX teknologian tuntemusta
 • Julkishallinnon talousprosessien tunteminen
 • Kokemukset ohjelmistoliiketoiminnasta
 • Kokemukset tietojärjestelmähankkeista

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa tiimissä ja tulevaisuuden kuntaratkaisujen eturivissä
 • Monipuoliset työtehtävät
 • Mukavan työyhteisön dynaamisessa yrityksessä
 • Sarastia Oy:n henkilöstöedut 
 • Etätyömahdollisuuden omien toiveidesi mukaan: Voit työskennellä valintasi mukaan missä tahansa Sarastian toimipisteessä tai kokonaan etänä.

Meillä Sarastiassa on vahva porukkahenki ja yhteinen tavoite onnistua. Ratkaisemme yhdessä ongelmat ja autamme toinen toisiamme.

Lisätietoja tehtävästä saat tiimiesihenkilö Saija Suntio, s-posti saija.suntio@sarastia.fi tai +358 44 237 8773

Haastatteluja tehdään sitä mukaa kuin hakemuksia saapuu ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävään siis nopeasti, hakemuksessa voit esittää oman palkkatoiveesi.

Lue meistä lisää: www.sarastia.fi/sarastia-yrityksena/identiteetti sekä Sarastia365-ohjelmistoista www.sarastia365.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Täysiaikainen

Sarastia

Sarastia Oy on Suomen suurin julkishallinnon taloushallintotehtävien tuottaja. Palvelemme asiakkaitamme toteuttamalla heille ulkoistettua taloushallintoa tai tarjoamme heille järjestelmäalustan, jonka päällä voivat itse tuottaa palvelut. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme monipuolisia digitaalisia ratkaisuja ja digitalisoida heidän palveluprosesseja. Sarastian digitaaliset ratkaisut pohjautuvat Microsoftin Dynamics 365 teknologiaan ja toteutetut ratkaisut ovat tuotteistettuja ratkaisuja, jotka voidaan toimittaa helposti eri asiakkaille. Kehittämme jatkuvasti lisää tuotteistettuja ratkaisuja asiakaskysynnän mukaisesti.

 

Sarastia toimii koko Suomen alueella ja meillä on n. 20 toimipistettä läpi Suomen. Toimipaikka voi sijaita missä tahansa Sarastian toimipisteessä. Työskentely onnistuu kyllä myös vaikka täysin etänä. Tuotetiimimme sijoittuu nyt paikkakunnille Pori, Kangasala, Hämeenlinna, Turku, Lahti ja Tuusula. Asiakkaitamme sijaitsee eri puolella Suomea. Työ edellyttää silti matkustusvalmiutta sisäisesti ja asiakkaiden luokse vaikkakin nykyään yhä enemmän asioita tehdäänkin etänä.

Puhelin: 020 6399 400
Sijainti: Helsinki
Logo

Taloushallinnon Ratkaisuasiantuntija ohjelmistoliiketoimintaan

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!