Talousjohtaja, Tampere

Kaukokiito on logistiikka-alan asiantuntijaorganisaatio, joka on palvellut suomalaista elinkeinoelämää lähes 70 vuotta. Yli 2000 kaukokiitolaista ympäri Suomen työskentelee yhteisen tavoitteen eteen: toimitamme aina parempia asiakaskokemuksia. Tuotamme ja kehitämme kuljetus- ja kokonaislogistiikkaratkaisuja asiakasyritystemme tarpeisiin uusinta teknologiaa hyödyntäen. Olemme ensimmäinen Suomessa toimiva rahdinkuljettaja, joka on ottanut käyttöön digitaalisen toimitusketjun.

Oletko kokenut taloushallinnon johtaja ja etsit monipuolista sekä vastuullista tehtävää? Haluatko vaikuttaa, edistää, kehittää ja myös nähdä kättesi jäljen? Oletko innostunut ihmisten johtamisesta motivoivalla otteella ja positiivisella asenteella?

Pitkäaikaisen talousjohtajamme eläköitymisen johdosta haemme ammattitaitoiseen ja innostavaan joukkoomme

TALOUSJOHTAJAA

vastaamaan Kaukokiidon taloushallinnon kokonaisuudesta. Tehtäviisi kuuluvat mm. talouden strategia, suunnittelu, kehityshankkeet, budjetointi, ennusteet, rahoitus, kuukausittainen raportointi ja seuranta. Johdat taloushallintoa liiketoimintalähtöisesti sekä toimit yhdessä organisaatiosi kanssa liikkeenjohdon tukena ja sparraajana tuottaen ajantasaista dataa, raportteja ja analyyseja. Kehität taloushallinnon toimintoja ja prosesseja sekä tuot näkemystä, miten taloutta parhaimmillaan johdetaan nykyaikaisesti ja eteenpäin katsovasti. Ymmärrät digitalisaation tuomat mahdollisuudet ja tuet koko organisaation taloudellisen ajattelun kehittymistä.

Taloushallinnon organisaatiossa työskentelee 30 henkilöä, joista viisi raportoi suoraan sinulle. Johtoryhmän jäsenenä pääset kehittämään koko Kaukokiidon toimintaa. Raportoit Kaukokiidon toimitusjohtajalle ja toimipisteesi on Tampereella.

Toivomme sinulta:

  • kokemusta ja näyttöjä vastaavista taloushallinnon johtotehtävistä
  • soveltuvaa korkeakoulutason koulutusta (esim. KTM tai Tradenomi)
  • liiketoiminta- ja kehittämislähtöistä ajattelua ja toimintaa
  • vankkaa kokemusta ihmisten johtamisesta, sekä kykyä saada ihmiset mukaan muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä
  • ymmärrystä digitalisaatiosta ja sen hyödyntämisestä taloushallinnossa
  • positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä analyyttista työskentelyotetta
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laaja-alaisen roolin talouden strategian toteuttajana sekä työyhteisön, joko on innostunut ja eteenpäin katsova. Meillä saat mahdollisuuden vaikuttaa asioihin sekä kehittää ja viedä eteenpäin uudistuksia yhdessä organisaatiosi kanssa. Meillä pääset tekemään asioita pitkäjänteisesti ja itsenäisesti. Pääset osaksi yrityskulttuuria, jossa toimitaan vastuullisesti ja ammattitaitoisesti niin asiakkaidemme kuin sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Visiomme on toimittaa aina parempia asiakaskokemuksia.

Meistä

Olemme suomalaisten perheyritysten omistama ketju. Perheyrittäjyys näkyy arjessamme kasvollisuutena, avoimuutena ja maanläheisenä yhdessä tekemisen meininkinä. Meillä saman pöydän ääressä istuvat kaikki nimikkeestä ja työnkuvasta riippumatta. Meitä ajaa eteenpäin rohkeus, halu kehittyä ja kehittää uutta. Työntekijöidemme, asiakkaidemme sekä ympäristön hyvinvointi on edellytys menestyksellemme. Meille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki. Uskomme, että myös sinä viihdyt meillä. Meistä lisää: www.kaukokiito.fi.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Mikäli tunnistit itsessäsi kaukokiitolaisen ja kiinnostuit, hae tehtävää alla olevan linkin kautta 5.12.2021 mennessä. Liitäthän hakemukseesi CV:n, hakemuksen ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antavat yhteistyökumppanimme Experiksen seniorkonsultit Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com ja Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com.

Haku alkaa ja päättyy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!