Talousjohtaja

Puhutteleeko sinua arvomme: rohkeus, luottamus, paikallisuus, yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus ja oikeudenmukaisuus, joista olemme tunnettuja ja jotka ohjaavat toimintaamme?

Tervetuloa töihin vastuulliseen työyhteisöön, missä luomme hyvinvointia läpi elämän. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme. Tarjoamme avainroolin konsernin talouden johtamisen ja kehittämisen parissa, osaavan ja innostavan työyhteisön, jossa onnistumme yhdessä!

Haemme TALOUSJOHTAJAKSI sinua, strateginen ajattelija, intohimoinen talouden ja prosessien kehittäjä.

Työskentelet Setlementtiliiton konsernissa. Liitto on yhteiskunnallisesti aktiivinen toimija, jonka yhdenvertaisuuden ja demokratian tavoitteita liiketoiminnallaan palvelevat myös liiton yhtiöt. Talousjohtaja tulee vahvistamaan yhteisiä tavoitteita talouden rakenteiden näkökulmasta. Konsernissa yhdistyy järjestötyö ja sen yhtiöitetyt toimintamuodot.

Talousjohtajana vastaat kokonaisvaltaisesti talouden johtamisesta, tehostamisesta ja kehittämisestä. Me muut tuemme työtäsi yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävä jakautuu 40/60 suhteessa Setlementtiliiton ja Setlementtiasunnot Oy:n välillä, joissa molemmissa toimit osana johtoryhmää.  Työnantajasi on Setlementtiliitto. Liiton tehtävistä raportoit toimitusjohtajalle ja liittohallitukselle. Setlementtiasunnot Oy:n osalta raportoit asuntojen toimitusjohtajalle, sekä yhtiön hallitukselle.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitset vahvaa talousosaamista, proaktiivista ja sitoutunutta työskentelyotetta, sekä tulevaisuuteen suuntaavaa uudistumiskykyä ja kykyä viedä suunnitelmat käytäntöön. Sinulla on kykyä hahmottaa ja hallita laajoja kokonaisuuksia sekä kehittää uusia toimintatapoja moniulotteisessa toimintaympäristössä.

Tämän lisäksi odotamme sinulta:

  • innovatiivista otetta, yhteistyökykyä ja luovuutta työn toteuttamiseen
  • laajaa kokemusta tuloksekkaasta talouden johtamisesta (joko talousjohtajana tai talouspäällikkönä)
  • aiempaa kokemusta ARA- ja/tai vuokratalomaailmasta
  • ymmärrystä julkisesta rahoituksesta esim. STEA, OKM, EU tms.
  • englannin kielen taitoa
  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Olemme innostuneita, teemme merkityksellistä työtä ja suhtaudumme tehtäviimme intohimolla. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä mukavan ja asiantuntevan työyhteisön. Sovit hyvin yhteistyöhön nojaavaan työyhteisöömme, kun sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä haluat edistää yhdenvertaisuutta, moniarvoisuutta ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän lisäksi

  • kilpailukykyistä palkkaa ja hyvät henkilöstöedut
  • vapautta ja vastuuta omasta työstäsi
  • loistavan ja asiantuntevan tiimin tuen
  • mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä

Jos tunnistat kuvauksesta itsesi ja arvomme sekä toimintamme puhuttelee sinua, jätä CV ja hakemus järjestelmämme kautta tästä linkistä viimeistään 17.4.2024. Haastattelut toteutetaan 26.4. Pasilassa. Lisätietoja tehtävästä antaa Liena Silen, Eezy Personnel p. 040 482 6770 tai liena.silen@eezy.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde

Setlementtiliitto ja Setlementtiasunnot Oy

Suomen Setlementtiliitto on setlementtiliikkeen keskusjärjestö sekä kansalaisjärjestö, jonka toiminta-alue kattaa koko elämän kirjon sivistystyöstä sosiaalisiin palveluihin. Jäseniämme ovat 32 setlementtiä eli paikallisyhdistystä. Yhdessä teemme arvokasta työtä hyvinvoinnin rakentajina eri puolilla Suomea. Toimintamme on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta. Setlementtiliikkeen palveluksessa on noin 3 000 ammattilaista ja heidän kanssaan setlementtityötä tekee noin 2 500 vapaaehtoista.

Setlementtiasunnot Oy on vuonna 2000 perustettu kohtuuhintaisen asuntotuotannon eturivin toimija: yhteisöjen rakennuttaja, asumisen palvelujen moniosaaja ja yhteiskunnallisesti kestävän asumisen tuottaja. Tarjoamme kohtuuhintaisia Ara-vuokrakoteja. Meillä on 21 vuokrataloa, joissa on yhteensä hieman yli 1900 kotia ja noin 2200 asukasta seitsemässä kaupungissa.

Olemme korttelirakentamisen edelläkävijä. Toimintamme perustuu yhteisöllisyyteen, ekologisuuteen ja taloudellisuuteen. Omistajamme on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton Setlementtiliitto.

Sijainti: Sturenkatu 11 A, 00510 Helsinki


Logo

Talousjohtaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!