Talouspäällikkö, Aiforsite

Adiente
Keilaranta 1
Vakituinen tehtävä
Haku alkaa ja päättyy

AIFORSITE on kehittänyt edistyneen tuotannonohjausjärjestelmän, joka tarjoaa uudenlaista läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta rakennushankkeisiin ympäri maailmaa. AI tarkoittaa tekoälyä, ja tekoälyn käyttäminen rakennustyömailla tehostaa koko rakentamisen prosessia lisäten ja parantaen samalla sen tuottavuutta. Aiforsite on kasvuyritys, joka tällä hetkellä työllistää 19 rakennusalan huippuasiantuntijaa ja digi-insinööriä, ja tavoitteemme on seuraavien parin vuoden aikana kasvaa globaaliksi 60 henkilön tiimiksi. Lue yrityksestämme lisää osoitteessa: https://aiforsite.com/

Voimakas kasvu edellyttää osaavaa tiimiä, ja seuraava avainrekrytointi tiimiimme on kokenut ja ammattitaitoinen
Talous- ja Hallintopäällikkö, jonka toivomme täydentävän tiimiämme Espoon Keilarannassa.

Tehtävä:
Tämä tehtävä on jaettu kahteen osa-alueeseen, talous- sekä yleinen HR ja muu hallinnointi. Tällä hetkellä toimitusjohtajamme vastaa näistä molemmista.

Talouspäällikkönä tehtäväsi on vastata operatiivisesta ja strategisesta taloushallinnostamme. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä ulkoistetun taloushallinnon kanssa, vastaten sekä sisäisestä että ulkoisesta laskennasta. Osallistut myös projektisuunnitteluun ja teet projekteista ja suunnitelmista kannattavuuslaskelmia. Seuraat raportoituja KPI:ta, ja laadit raportteja johdolle. Tuet kaikkia liiketoimintayksiköitämme operatiivisten ja strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi.  

Hallintopäällikön tehtävässä, vastaat yrityksemme HR:ästä sekä yleisestä hallinnosta. Tämä sisältää yleisiä HR-tehtäviä kuten työsopimukset, työpaikkaedut, lomien suunnitteleminen ja sopiminen, työtodistukset, työterveyshuollon järjestäminen sekä muut vastaavat tehtävät. Yleinen hallinto sisältää mm. toimiston juoksevat asiat, kuten vuokra- ja siivoussopimukset, , vakuutukset ja muista vastaavista asioista huolehtiminen ja vastaaminen.

Talous- ja Hallintopäällikön tehtävässä olet osa Aiforsiten johtoryhmää.  
    
Toivomme sinulta:
Toivomme, että olet taustaltasi laskennan tai rahoituksen KTM tai DI ja, että sinulla on noin 10 vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä. On tärkeää, että perehdyt liiketoimintaamme, olet siitä yhtä innostunut kuin mekin. Toivomme että olet tarkka ja mukava tiimipeluri. Samalla kun olet analyyttinen ja tarkka, näet myös metsää puilta – hahmotat kokonaisuuksia ja tulvaisuuden skenaarioita, minne olemme menossa ja mikä on mahdollista saavuttaa, mutta myös mitä riskejä ja sudenkuoppia tämä tie saattaa tarjota. Olet tottunut vastaamaan monesta asiasta samaan aikaan ja perehdyt mielelläsi erilaisiin projekteihin ja kannattavuuslaskelmiin, ja annat johdolle ehdotuksia, miten toimia, laskelmiesi perusteella.  
Toivomme sinulta myös aikaisempaa kokemusta henkilöstöhallinnosta sekä perusosaamista HR:ään liittyvissä asioissa, työlainsäädännön sekä TES käytäntöjen ymmärrystä.  

Henkilönä toivomme, että olet tarkka, analyyttinen ja järjestelmällinen – samalla kutenkin mukava ja sosiaalinen tiimipeluri. Toivomme että olet henkilö joka mielellään, osallistuu yrityksen jokaiseen toimintoon, ja toimintaan, että haluat olla mukana projekteissa ja kaikessa kehityksessä, tuoden näihin omia näkökulmia sekä omaa taloudellista osaamistasi.
Toivomme, että olet näppärä tietokoneiden ja varsinkin Excelin käyttäjä, ja tämä tehtävä edellyttää erinomaista suullista sekä kirjallista suomen- ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.  Arvostamme kansainvälistä työkokemusta.

Tarjoamme sinulle:
Tämä on yrityksessämme uusi positio, joten tehtävä on monipuolinen, itsenäinen ja vastuullinen, ja saat mahdollisuuden itse rakentaa ja muovata tehtävänkuvaa, raportointityökaluja, toimintatapoja ja omaa työkuvaasi.  Aiforsiten henkilöstö koostuu yrityksen menestykselle omistautuneista huippuosaajista, jotka ovat luoneet meille rennon ja motivoivan työilmapiirin, jossa vallitsee vahva tekemisen ilo, kova työmotivaatio ja menestymisen halu.

Tämä on vakituinen tehtävä, joka alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian.

Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab
Kuulostaako tämä tehtävältä, jonka sinä haluaisit? Rekisteröi silloin suomenkielinen CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi sivujemme www.adiente.fi kautta. Hakuaika päättyy 7.11.2021, mutta lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelut voidaan aloittaa jo hakuajan aikana. Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä, olethan yhteydessä Adienten toimitusjohtajaan Erica Flinck-Härköseen, erica.flinck@adiente.fi tai 040 510 7700.

 

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu pieni ja kokonaisvaltainen HR talo.  Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, tiimikehitykseen sekä henkilö- ja ryhmäanalyyseihin. Teemme myös outplacement toimeksiantoja sekä Business Coachingia, yksilö ja tiimitasolla. Autamme myös yrityksiä ja organisaatioita HR konsultoinnin muodossa.

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa. Lue lisää meistä sekä toimintatavastamme sivuillamme www.adiente.fi

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!