Talouspäällikkö / Varatoimitusjohtaja

Etsimme kasvavaan liiketoimintaamme vahvistukseksi talouspäällikköä / varatoimitusjohtajaa.

Tehtävässä vastaat A-Laiturit Oy:n taloushallinnosta ja tuet vahvasti toimitusjohtajaa yrityksen johtamisessa. Työtehtävän keskeiset vastuut ovat yhtiön taloustoimintojen ohjaus ja kehittäminen sisältäen mm. taloushallinnosta, tilinpäätöksistä sekä verotuksesta vastaamisen. Johdat hallinnon tiimiä ja kumppaniyhteistyötä tuottaen sisäisen laskennan sekä liiketoimintaa tukevan raportoinnin ja analyysien tekemisen.

Etsimämme henkilö on osaava taloushallinnon ammattilainen, jolla on rautaista kokemusta kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävien hoitamisesta. Lisäksi, koska esihenkilötyö on meillä tärkeässä roolissa, haluamme sinulta löytyvän näyttöä menestyksekkäästä esihenkilötyöstä. Koulutustaustasi voi olla rahoituksen, laskentatoimen tai taloushallinnon alueelta, mutta enemmän arvostamme rautaista ammattitaitoa yrityksen talouden eri osa-alueiden hallinnassa.

Olet suunnitelmallinen, toimeen tarttuva ja luotettava. Osaat pitää pitkän ajan tavoitteet kiikarissa ja työskennellä joustavasti myös ajoittain nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Haluat valmentaa ja tukea tiimiläistesi ammatillista kasvua ja kehittää itsesi lisäksi myös yrityksemme toimintamalleja. Sinulla onkin keskeinen rooli yrityksemme johtamisessa ja kehittämisessä.

Tehtävässä pääset vastuulliseen rooliin ja olet keskeisessä osassa rakentamassa kasvussa olevan yrityksen menestystä. Tukenasi on osaavien ammattilaisten rento työyhteisö, jossa työtä tehdään hymyssä suin.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Henri Huopalahti, puh. 050 406 5944 (tavoitettavissa parhaiten 15.11. klo 12–16). Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi hakupainikkeen kautta 28.11.2021 mennessä.

 

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

A-Laiturit

A-Laiturit on vuonna 1987 perustettu perheyritys ja yksi Suomen suurimmista merirakentamiseen erikoistuneista yrityksistä. Toimipisteemme sijaitsee Raisiossa, jossa on myös Suomen suurin laitureiden sisänäyttely ja myymälä. A-Laiturit tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua pienistä uimalaitureista mittaviin venesatamakokonaisuuksiin. A-Laitureiden palveluksessa on tällä hetkellä 18 henkilöä ja liikevaihtomme on 5 miljoonaa euroa.

Sijainti: Raisio
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!