Talouspäällikkö

Logistiikka-alan asiakkaamme hakee nyt kehitysmyönteistä ja liiketoimintaa ymmärtävää TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ Ouluun.

Asiakkaamme kasvusuunnassa oleva liikevaihto oli vuonna 2020 n. 7 miljoonaa euroa. Yhtiön maantieteellinen toiminta-alue on Suomi. Yrityksen asiakkaina ovat niin kansainväliset suuryritykset kuin paikalliset toimijat.

Tehtävässä toimit taloustiimin esimiehenä vastaten

  • ulkoisen laskennan prosesseista
  • budjetoinnista sekä kassanhallinnasta
  • analyyseistä, kannattavuuden seurannasta ja tulosennusteiden laadinnasta
  • raportoinnin kehittämisestä tärkeänä osana tehtävää
  • ulkoisen kumppanimme toiminnan ohjaamisesta.

Toimit saumattomasti toimitusjohtajan työparina ja toisianne sparraten yhteistyössä kompaktin ja tehokkaan taloustiimimme kanssa. Osana työtä tuotat tärkeää informaatiota liiketoiminnan luvuista läpi koko yrityksen. Olet myös johtoryhmän jäsen.

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on aiempaa kokemusta monipuolisista ja vastuullisista taloushallinnon tehtävistä ja työtäsi tukeva, soveltuva koulutus alalta. Työpöydällä sinua odottaa mm. uuden it-järjestelmän käyttöönottoprojektiin osallistuminen, joten toivomme intoa tarttua sellaiseen ja eduksi katsomme, jos olet jo aiemmin päässyt mukaan vastaavanlaiseen projektiin. Ymmärrät yhtiön liiketoimintaa ja näet muutakin kuin numerot, olet huolellinen sekä järjestelmällinen ja työotteesi on itsenäinen. Kirjanpidon ja taloushallinnon monipuoliset tehtävät otat haltuun ammattitaidolla ja sinulla on aktiivinen asenne myös olemassa olevien toimintojen sekä prosessien kehittämiseen.

Asiakasyrityksessämme sinulle on tarjolla vastuullinen avaintehtävä edelleen kasvavassa ja kehittyvässä logistiikka-alan yrityksessä. Käytössä ovat nykyaikaiset työkalut, joilla työskentely sujuu vaivatta. Henkilökunnan viihtyyvyys, kehittyminen, hyvinvointi ja työturvallisuus nähdään yrityksessä tärkeinä ja pysyvyyteen sekä pitkäaikaisiin työsuhteisiin panostetaan. Osaavan ja luotettavan henkilökunnan kautta ulospäinkin näkyy hyvä tekemisen menininki!

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 15.8.2021 mennessä, liitä hakemukseesi CV sekä lyhyt hakemusteksti palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Petri Heikkiseltä, p. 040 752 9776. Haluamme kuulla Sinusta pian!

Haku alkaa ja päättyy

Eezy Personnel Oy

Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Kouvolassa, Rovaniemellä, Vaasassa ja Seinäjoella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi- ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. 

www.eezypersonnel.fi

Olemme osa Eezyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

www.eezy.fi

 

 

Sijainti: Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!