TALOUSPÄÄLLIKKÖ

FY-Composites Oy
Turkkirata 20, 33960 Pirkkala
Vakituinen työsuhde
Hae tähän työpaikkaan

Hakuaika alkaa:

FY-Composites on viranomaiskäyttöön tarkoitettujen vaativien komposiittirakenteiden ja ballistisen suojan valmistaja. Tuotteet ja palvelut kattavat henkilökohtaiset suojatuotteet ja räätälöidyt komposiittiratkaisut. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteet yli 30 vuoden kokemuksella. Osaamisemme ydin on komposiittirakenteiden suunnitteluosaaminen, komposiittimateriaalien prosessointi ja laaja materiaalien tuntemus. Tuotteemme on kehitetty ja testattu yhteistyössä viranomaisten kanssa pohjoisen olosuhteissa. Olemme ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 ympäristösertifioitu organisaatio ja noudatamme toiminnassamme NATO AQAP 2110 käytäntöjä. Tuotantolaitoksemme sijaitsee keskeisellä paikalla Pirkkalassa hyvien yhteyksien varrella.

Lue meistä lisää: www.fy-composites.com

Kasvun myötä vahvistamme liiketoimintaa ja päätöksentekoa tukevaa hallinto-organisaatiotamme. Tarjolla on monipuolinen tehtäväkokonaisuus talouden ammattilaiselle.  

TALOUSPÄÄLLIKKÖ

Meillä pääset ottamaan kokonaisvastuun niin lakisääteisistä taloushallinnon velvoitteisesta kuin liiketoimintaa ja päätöksentekoa tukevasta sisäisestä laskennasta ohjauksineen. Toimenkuvaasi sisältyy vahvasti talouden organisointiin ja toiminnallisuuteen liittyvää kehittämistä. Tehtävässä toimit myös toiminnanohjausjärjestelmämme (Adminet) pääkäyttäjänä. Työsi tulee olemaan niin suunnittelua ja ohjausta kuin käytännön tekemistäkin. Kuulut johtoryhmään ja raportoit suoraan toimitusjohtajallemme. Tällä hetkellä apunamme talousasioissa toimii tilitoimisto, joka vastaa mm. peruskirjanpidosta ja palkanmaksusta.

Edellytämme sinulta AMK-/korkeakoulututkintoa talouden alalta tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua pätevyyttä, vahvaa talous- ja yleishallinnon kokemusta. Arvostamme mahdollista aiempaa kokemustasi teollisista toimintaympäristöistä ja taloustoimintojen kehityksestä. Sinun tulisi lisäksi ymmärtää modernien järjestelmien tuomat mahdollisuudet. Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen oma-aloitteisesti. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja tehokkaasti asiat loppuun asti saattaen. Sinulla on halu kehittää ja kehittyä niin oman osaamisesi kuin yrityksemme toiminnankin suhteen. Lisäksi omaat hyvät kommunikointitaidot.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kasvuumme ja kehitykseemme sekä rakentamaan osaamisellasi liiketoimintaamme tukeva moderni taloushallinto. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentek Advisorsin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi.

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

FY-Composites Oy

Logo

TALOUSPÄÄLLIKKÖ

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!