Talouspäällikkö

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimistoon talouspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Keskustoimiston talousyksikkö vastaa SPR:n taloushallinnosta, kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, reskontrista, maksuliikenteestä, raportoinnista, erilaista analyyseistä sekä avustaa yksiköitä ja piirejä budjetoinnissa. Asiakkaitamme ovat keskustoimiston yksiköiden lisäksi Nuorten turvatalot ja useita Punaisen Ristin piirejä ja osastoja.

Työtehtävät

Ensisijainen tehtäväsi on toimia esihenkilönä talousyksikössä, jossa työskentelee kaikkiaan 20 työntekijää. Vastuualueisiin kuuluvat päivittäinen esihenkilötyö, valtakunnallisten tukipalveluiden ja sisäisen valvonnan kehittämiseen osallistuminen sekä hyvän hallintotavan edistäminen järjestön johtamisessa. Esihenkilösi on talous- ja henkilöstöjohtaja.

Järjestössä on toteutettu tukipalveluiden uudistus, jossa on luotu valtakunnallisesti yhtenäiset palvelut, toimintaprosessit ja tietojärjestelmäratkaisut tukemaan asiakkaiden tarpeita. Kehitystyö jatkuu edelleen.

Tuet kehittämistyötä erityisesti omalla vastuualueella, jossa sinulla on myös keskeinen rooli muutosten toteuttamisessa. Kehittämisen painopisteenä on jatkossa suunnittelun ja raportoinnin kehittäminen, jotta toimintamme vastaa esimerkiksi lisääntyviin avoimuus- ja läpinäkyvyysvaatimuksia. Erityisesti kestävyysraportoinnin vaatimukset ja niiden soveltaminen järjestömme toimintaan kasvaa lähivuosina.

Työsuhde alkaa 3.4.2023 tai sopimuksen mukaan. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva tehtävä

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta soveltuvaa talouspainotteista korkeakoulututkintoa, vankkaa kokemusta esihenkilötyöstä ja hyviä henkilöstöjohtamisen taitoja sekä useamman vuoden kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä. Kokemus palvelukeskuksien toimintamalleista, Controller-toiminnoista, talousjärjestelmistä ja hyvään hallintotapaan liittyvistä kehittämistehtävistä ovat eduksi tehtävän hoidossa.

Lisäksi odotamme sinulta kykyä hahmottaa asioita kokonaisvaltaisesti, asiakaslähtöistä ja kehittävää työotetta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa. Hyvä englannin ja ruotsin kielen taito ovat eduksesi. Järjestösektorin ja vapaaehtoistoiminnan tuntemus kuten myös kotimaisen ja kansainvälisen projektitoiminnan tuntemus auttavat sinua menestymään tehtävässä. 

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme  mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. Uutena etuna meillä on mahdollisuus työsuhdepyörän hankkimiseen.

Toimipaikka sijaitsee Helsingissä Pihlajistossa os. Pihlajistonkuja 3 ja teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa. 

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja henkilöstöjohtaja Tapani Väisänen puhelimitse 040 551 1117 maanantaina 30.1. kello 10-11 ja perjantaina 3.2. kello 13-14 tai sähköpostitse tapani.vaisanen@redcross.fi.

Täytä sähköinen hakemuslomake viimeistään 5.2.2023.

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä rekrytointikumppanimme Momentous Oy:n kanssa.

 

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Puhelin: 020 701 2000
Sijainti: Tehtaankatu 1 a
Logo

Talouspäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!