Talouspäällikkö

Haemme eläköitymisen vuoksi Harjavaltaan sinua Talouspäällikkö.

Vastaat työssäsi yrityksen taloushallinnosta ja sen kehittämisestä yhdessä kuuden hengen taloustiimin kanssa. Toimit taloustiimin esimiehenä ja raportoit tehtävässä talousjohtajalle. Kirjanpito ja tilinpäätökset tehdään sekä IFRS- että FAS-standardien mukaisesti, ja odotamme sinulta niiden osaamista. Meillä on monipuoliset työkalut ja panostamme niiden kehittämiseen. Työskentelet aktiivisesti Harjavallan tehtaan ja konsernin Moskovassa sijaitsevan pääkonttorin eri osastojen kanssa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä useamman vuoden monipuolista kokemusta taloushallinnon vaativista sisäisen ja ulkoisen laskennan tehtävistä. Kokemus talouspäällikön tehtävistä ja verotukseen liittyvien asioiden hallinta katsotaan eduksi. Arvostamme tuotannollisen toiminnan tuntemusta esimerkiksi prosessiteollisuuden parista ja kokemusta konsernin tytäryhtiötoiminnasta.

Sinut tunnetaan positiivisena ja helposti lähestyttävänä henkilönä, jolla asiat pysyvät hallussa. Olet työskentelyotteeltasi aktiivinen ja oma-aloitteinen. Olet johtanut ihmisiä ja innostat heitä erilaisin motivoinnin keinoin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisen ja sitoutuneen tiimin kanssa taloushallinnon vastuutehtävässä. Meillä on hyvät henkilöstöedut ja positiiviset näkymät yhtiön tulevaisuuden osalta. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä maalis-huhtikuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Tomi Välimäki puh. 020 746 9450. Hän on parhaiten tavoitettavissa asian tiimoilta pe 19.11. klo 15-16.30 ja ke 24.11. klo 14-17.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa careers.mps.fi viimeistään 30.11.2021.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen

Norilsk Nickel Harjavalta Oy

Nornickel Harjavalta on Satakunnassa toimiva monipuolinen ja merkittävä nikkelikemikaalien ja -metallien valmistaja, joka on osa maailmanlaajuista Nornickel-konsernia. Nornickel Harjavalta on modernin teknologian sekä tutkimuksen ja kehityksen johdosta yksi maailman johtavista nikkelijalostamoista. Yhtiö työllistää 300 eri alojen osaajaa.

Sijainti: Teollisuuskatu 1, Harjavalta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!