Tarjoilija hotelliravintolaan Seinäjoelle

Etsimme asiakkaallemme mukavaa ja asiakaspalveluhenkistä

TARJOILIJAA

Kohde on perinteikäs ja persoonallinen, seinäjokelainen hotelliravintola.

Tarjoamme sinulle paitsi kokemustasosi mukaista työtä, myös mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi. Voit siten olla ravintola-alan konkari tai vasta-alkaja.

Odotamme kuitenkin, että

# olet joustava ja valmis oppimaan uutta, työskentelet mielelläsi tiimissä

# sinulla on asenne kohdillaan ja annat ilon näkyä asiakaspalvelussa

# olet huolellinen, vastuuntuntoinen sekä ripeä

# puhut sujuvaa suomea

 

Työ painottuu alan luonteen mukaisesti iltoihin ja viikonloppuihin. Ravintola on avoinna läpi vuoden, ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös vakinaiseen työsuhteeseen.

Noudatamme Maran työehtosopimusta ja palkka määräytyy kokemuksen sekä osaamisen mukaan.

Paras hakija saa paikan heti, joten laitathan ansioluettelosi sekä itsesi näköisen hakemuksen pikimmiten. Lisätietoja tehtävästä antaa Meri Kuha, meri.kuha@sol.fi.

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

  • Smartum-liikuntaetu
  • Työterveyspalvelut

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: meri.kuha@sol.fi

Logo

Tarjoilija hotelliravintolaan Seinäjoelle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!