Tarjoilija Iso-Syötteelle

Haluaisitko päästä työskentelemään tunnelmallisessa ravintolassa Iso-Syötteellä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reippaalla asenteella varustettua TARJOILIJAA!

KIDE-hotellin yhteydessä toimiva ravintola Bistoria tarjoaa herkullisia annoksia italialaisittain. Bistoria on avoinna vuoden jokaisena päivänä tarjoillen aamiaista, lounasta, kahvilatuotteita ja illallista. Ravintolalla on upea ulkoterassi ja tunnelmallinen lounge. Bistoria kuuluu ProDine-yhtiöihin. ProDine Oy on nuorekas ja suunnitelmallisesti kasvava ravintolayhtiö, joka tarjoaa laadukkaan ja monipuolisen työympäristön sekä poikkeuksellisen hyvät henkilöstöedut. Tuemme urakehitystäsi ja meillä on myös mahdollisuus edetä sekä tehdä työvaihtoa ravintolayhtiön muissa toimipaikoissa.

Tässä työssä pääset työskentelemään arvostetussa ravintolassa monipuolisten tarjoilijan tehtävien parissa. Pääasiallinen työtehtäväsi on alacarte-tarjoilu. Lisäksi pidät yllä ravintolan siisteyttä ja teet vastaanottotyötä. Pääset oppimaan alan huippuammattilaisilta ravintola-alalla menestymisen reseptin ja saat työssäsi täyden tuen koko tiimiltä. Pääset mukaan ennakkoluulottomaan ja ammatistaan ylpeään porukkaan! Työ on kaksivuorotyötä ja työn aloitus on sovittavissa. 

Odotamme hakijalta sopivaa koulutusta ja/tai kokemusta tarjoilusta sekä aurinkoista asennetta. Vaadimme työntekijältä voimassa olevaa hygienipassia ja englannin kielen taitoa. Tässä tehtävässä menestyt, jos omaat reippaan ja asiakaspalveluhenkisen otteen työhön!

Lisätietoja työstä saat arkisin kello 8-15 Elliltä puhelimitse 0405302679 tai sähköpostitse elli.tuominen@sol.fi.

Haku alkaa ja päättyy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0405302679
Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi
Sijainti: Iso-Syöte

Logo

Tarjoilija Iso-Syötteelle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!