Tarjoilija keikkatyöhön

Moikka! Etsitkö töitä ravintola-alalta? Kiinnostaisiko työ tunnelmallisessa ravintolassa Rukalla? Tule työskentelemään Suomen parhaaksi riistaravintolaksi valitussa Riipisen Riistaravintolassa!

Etsimme iloisia ja reippaita TARJOILIJOITA työskentelemään keikkatyössä Riipisen Riistaravintolassa Rukalla. Tarjoilijana työtehtäviisi kuuluu tilausten vastaanottaminen, ruokien tarjoilu, asiakaspalvelu ja blokkaus. Huolehdit myös ravintolan siisteydestä. Pääset työskentelemään iloisessa ja lämminhenkisessä työporukassa ja kehittämään osaamistasi. Riipisen Riistaravintola sijaitsee aivan Rukan kävelykylän tuntumassa.

Etsimme tarjoilijaa, jolta löytyisi hieman aiempaa kokemusta ravintolassa työskentelystä ja tarjoilusta. Sinun ei tarvitse olla ravintola-alan täysverinen ammattilainen, sillä asenne ratkaisee. Odotamme, että olet reipas ja oppimiskykyinen työntekijä, jolta löytyy hyvä asenne työntekoon. Vaadimme hakijalta hygieniapassia. Työt alkavat joulukuussa ja jatkuvat talvisesongin loppuun.

Kiinnostuitko? Mahtavaa, laita reippaasti hakemusta tulemaan! Lisätietoja saat anne.niskajarvi@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: keikkatyö

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0505508682
Sähköposti: anne.niskajarvi@sol.fi
Sijainti: Ruka

Logo

Tarjoilija keikkatyöhön

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!