Tarjoilija kesätöihin Kokkolaan

 

Ciao, sinä aurinkoisen asiakaspalveluasenteen omaava tarjoilija!

Vietä kesä työskennellen kanssamme tunnelmallisessa ja viehättävässä ravintolassa. Kokkolan Rossossa on tarjolla maittavaa, italialaistyylistä ruokaa sekä korkeatasoista asiakaspalvelua.

Voimme taata, ettei työssä viihtyminen jää työpaikan ilmapiiristä kiinni – saat ympärillesi mukavat ja huumorintajuiset työkaverit sekä esimiehet. Tarjoamme sinulle paitsi kokemustasosi mukaista työtä, myös mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi. Alan luonteen mukaisesti työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, mutta ravintolassa tarjoillaan myös lounasta. Viikoittainen tuntimäärä vaihtelee tarpeen mukaan.

Toivomme, että

# omaat jo ainakin hieman kokemusta tarjoilijan työstä

# pärjäät hyvin kiireisessä työympäristössä ja olet ripeä

# annat ilon näkyä asiakaspalvelussa

# puhut sujuvaa suomea.

 

Työsuhde solmitaan SOL Henkilöstöpalvelut Oy:n ja työntekijän välille, ja työn sujuessa sinulle voi tarjoutua mahdollisuus työllistyä myös suoraan asiakasyrityksellemme. Noudatamme MaRa-työehtosopimusta, palkka määräytyy sen ja kokemustasosi mukaan.

Kerro meille omin sanoin itsestäsi ja vahvuuksistasi ilmoituksessa olevan linkin kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Lisätietoja voit kalastella Meri Kuhalta, meri.kuha@sol.fi.

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Tarjoamme

Työllistyessäsi SOL:lle saat:

  • Työterveyspalvelut
  • Smartum-liinkuntaedut
  • mahdollisuuden vakinaistua meille tai suoraan asiakkaalle
  • työntekijöitä arvostavan työnantajan ja iloisen työyhteisön

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: meri.kuha@sol.fi

Logo

Tarjoilija kesätöihin Kokkolaan

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!