Tarjoilija: Ravintola Ilo

Ravintola Ilo toimii Näsinneulan juuressa Näsijärven välkkeessä. Ravintola Ilo tarjoaa mahdollisuuden työskentelyyn monipuolisissa à la carte -ravintolan tarjoilijan tehtävissä.

Haemme kesän ajaksi tarjoilijoita osa-aikaisiin työsuhteisiin Ravintola Iloon. Palkkaamme seitsemän (7) tarjoilijaa.

Työntekijällä tulee olla anniskelupassi suoritettuna ennen työsuhteen alkamista.

Työt alkavat porrastetusti touko- ja kesäkuun aikana ja jatkuvat sopimuksen mukaan jopa elokuun loppuun. Työ sopii hyvin alan opiskelijoille.

Kesätyö Särkänniemessä on mahdollista yhdistää ravintola- ja catering-alan perustutkinnon suorittamiseen. Esimerkiksi seuraavia opintojaksoja on mahdollista suorittaa kesätyön ohella:

  • Annosruokien ja juomien tarjoilu, 40 osp
  • À la carte -tarjoilu, 30 osp.

Mainitse kiinnostuksesi oppisopimukseen hakemuksessasi.

Palkka muodostuu tuntipalkasta ja työaikaan liittyvistä lisistä. Tuntipalkka vaihtelee tehtävän (palkkaryhmät) ja työkokemuksen mukaan. Työtehtävä kuuluu palkkaryhmään C. Työtehtäväkohtaiset palkat voi tarkistaa Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimuksen mukaisesta palkkataulukosta, joka löytyy täältä.

Maksettavat lisät

  • Iltatyölisä klo 18.00 jälkeen on 1,39 € / h.
  • Pyhäkorvaus on 100 % korotettu tuntipalkka sunnuntaisin ja arkipyhinä.

Haku on avoinna 1.2.-5.3.2024.

Täytä hakemus huolellisesti ja liitä siihen mukaan CV:si. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Tampereen Särkänniemi Oy

Päivä Särkänniemessä on ainutlaatuinen. Elämysten kokeminen vastapainona arjen kiireelle on tärkeää. Jokainen Särkänniemen työntekijä on osa asiakkaan onnistunutta Särkänniemi-päivää. Yhdelle muistojälki saattaa jäädä juurikin Possujunan kuljettajasta, toiselle Narunvedon myyjästä. Joku saattaa muistaa parhaiten alueen kauneuden ja siisteyden, joku taas puolestaan ravintolassa nautitun herkkuaterian. Me särkänniemeläiset tuotamme yhdessä iloa sadoille tuhansille ihmisille.

Kausityöntekijä on Särkänniemen kasvot. Ilman kausityöntekijöitä Särkänniemen ilon kokemukset jäisivät antamatta. Kausityöntekijät tekevätkin sen tärkeimmän työn Särkänniemessä. Siksi me tarvitsemme juuri sinua.

Särkänniemi on vastuullinen työpaikka. Särkänniemi on Tampereen matkailun vetovoimatekijä, joka vaalii tamperelaisen ilonpidon perinteitä. Särkänniemi on alueen merkittävä nuorten työllistäjä tarjoten työpaikan sadoille kausityöntekijöille. Särkänniemi on rakentanut ja ylläpitää Taysin pääaulan yhteydessä maailman ensimmäistä Sairaalahuvipuistoa, jossa sairaalan potilaat perheineen voivat kokea yhteisiä ilon hetkiä ilmaiseksi.  Särkänniemessä vaalitaan vähähiilisiä ratkaisuja mm. vegaanisten vaihtoehtojen ja lähellä tuotettujen raaka-aineiden suosimisella, kestävillä energiaratkaisuilla ja julkisen liikenteen yhteyksien parantamiseen osallistumisella.

Muutakin kuin kesätyöpaikka. Särkänniemessä on toimintaa ympäri vuoden. Huvipuiston laitteet pyörivät kesäkaudella toukokuusta syyskuuhun, jonka jälkeen ne pyörähtävät vielä kerran käyntiin syyslomalla Karmivan karnevaalin merkeissä. Marras-joulukuussa Koiramäen eläinpuistossa puolestaan vietetään tunnelmallista Koiramäen joulua. Näsinneulan näkötorni, Akvaario, Neula Sky Cafe, Ravintola Näsinneula ja Ravintola Ilo ovat avoinna vuoden ympäri. Särkänniemi tarjoaa töitä esimerkiksi opintojen oheen juuri sopivasti ja joustavasti sinulle sopivina ajankohtina.

Sijainti: Laiturikatu 1, 33230 Tampere

Särkänniemi on ennen kaikkea hauska työpaikka, jossa yhteisöllisyyden tunne on vahvasti läsnä. Särkänniemestä saat elinikäisiä ystäviä ja monet ovat löytäneet Särkänniemestä myös sen elämänsä rakkauden. Särkänniemessä voi tehdä myös pitkän uran. Monet Särkänniemen vakituiset työntekijät ovat aloittaneet kesätyöntekijänä ja edenneet jopa esihenkilöiksi tai johtoportaaseen.

Logo

Tarjoilija: Ravintola Ilo

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!