Tarjoilija Ravintola Nallikariin

Etsimme nyt Ravintola Nallikariin kokoaikaista ja vakituista à la carte – tarjoilijaa!

Tule työskentelemään Ravintola Nallikariin, joka on tasokas pohjoismainen ravintola. Meren rannalla sijaitseva ravintola vetää puoleensa asiakkaita ympäri vuoden nauttimaan herkullisia ruokia ja ihastelemaan ainutlaatuisia maisemia. Ravintola on auki lounasajasta myöhäiseen iltaan, maanantaista lauantaihin sekä kesäsunnuntaisin. Kesäisin ravintola aukaisee 300 paikkaisen kesäterassin. Ravintola tarjoaa herkulliset lounaat ja à la carte -annokset.

Työ sisältää à la carte tarjoilua ja ravintolan monipuolisia työtehtäviä. Työ voi sisältää aamu- ja iltavuoroja arkisin ja viikonloppuisin. Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Tule töihin ainutlaatuisten maisemien äärelle meren rannalle! Ravintola Nallikarissa pääset oppimaan alan parhailta ammattilaisilta, hyödyntämään omaa osaamistasi ja käyttämään ammattitaitoasi tasokkaassa ravintolassa.

Etsimme tarjoilijaa, jolta löytyy aiempaa työkokemusta à la carte – tarjoilusta. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelutaitoa sekä reipasta asennetta. Tässä tehtävässä tarvitset sekä hygienia- että anniskelupassia.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan! Lisätietoja saat Elliltä puhelimitse 0405302679 tai elli.tuominen@sol.fi.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0405302679
Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi
Sijainti: Oulu

Logo

Tarjoilija Ravintola Nallikariin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!