Tarjoilijoita kesäsesonkiin Ravintola Nallikariin

Etsimme nyt Ravintola Nallikariin ja Bistoria Patioon tarjoilijoita kesäsesonkiin vuodelle 2024!

Mihin?

Kesäsesongissa pääset työskentelemään ProDine Oy:n Ravintola Nallikarissa ja Bistoria Patiossa. Ravintola Nallikari on tasokas pohjoismainen Ravintola, joka sijaitsee meren rannalla. Kesäisin ravintola aukaisee 300 paikkaisen kesäterassin. Ravintola tarjoaa herkulliset lounaat, brunssit ja à la carte -annokset. ProDine Oy avasi alkuvuodesta Nallikarin rannalle myös uuden italialaistyylisen ravintola Bistoria Pation. Bistoria Pation Rotisserie-grillissä valmistuu herkullisia à la carte – annoksia ja Maranaforne pizzauunissa napolilaistyylisiä maukkaita pizzoja.

Miksi hakea?

Pääset viettämään kesää ainutlaatuisissa maisemissa meren rannalla! Ravintola Nallikarissa ja Bistoria Patiossa kerrytät arvokasta työkokemusta ja pääset oppimaan alan parhailta ammattilaisilta. Pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja käyttämään ammattitaitoasi tasokkaissa ravintoloissa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada jalkaa oven väliin ProDine-yhtiön ravintoloihin.

Mitä etsimme?

Etsimme iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä tarjoilijoita työskentelemään ravintolan monipuolisten työtehtävien parissa. Odotamme hakijalta aiempaa työkokemusta ravintola-alalta ja/tai à la carte - tarjoilusta. Ravintola-alan koulutus katsotaan eduksi. Tarjoilijana tarvitset sekä anniskelupassia että hygieniapassia. Työt alkavat heinäkuun alkupuolella ja jatkuvat elokuun alkupuolelle saakka. Tässä tehtävässä töitä voi olla aamu- ja iltavuoroissa arkisin ja viikonloppuisin. Työsuhteet ovat osa-aikaisia 90h/3vko.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan ja varmista paikkasi kesäsesongissa! Lisätietoja saat Elliltä puhelimitse 0405302679 tai elli.tuominen@sol.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Puhelin: 0405302679
Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi
Sijainti: Oulu

Logo

Tarjoilijoita kesäsesonkiin Ravintola Nallikariin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!